schuey je napisao/la:evo jedan prijedlog.jednom mjesečno,npr.nakon zadnje utrke u mjesecu se obavi nekakva vsta kviza općeg znanja o formuli jedan,te ujedno i informiranosti o događajima u tom mjesecu. tad se napravi lista(čak ni nagrade ne trebaju,osim reputacije)tak da se vidi tko koliko zna o formuli jedan. jedini problem je kaj bi to trebalo ići uživo,il imat rok od recimo pola sata da se riješi kako bi se izbjeglo varanje!!!pitanja bi npr.osmišljavali moderatori,te ujedno i stavljali sudionike na liste sa pragovima. ta lista bi također mogla biti tipa,amater,test vozač itd,te na kraju onaj tko riješi s manje od 10 % grešaka je matt bishop,mladen jergović,neven novak il tak netko ko je pravi znalac. mislim da bi to bilo zanimljivo,iako bi u velikoj prednosti bili oni koji formulu prate 20,30 godina. bilo bi također zanimljivo pogledat ukupnu statistiku kviza,te jednako tako bih volio i da sam jergović pristupi toj vrsti rekreacije.puno ljudi bi htjelo vidjet koliko on zna u usporedbi s njima. meni se ideja sviđa,nadam se i vama, pa me sam zanima dal ju podržavate i (za saleta)dal ima kakve šanse da se to dogodi?
Za ovaj prijedlog je najveći problem realizacija. Trebalo bi razraditi cijeli sustav kako bi se izbjeglo odgovaranje putem postanja (znači pismeni odgovori), zatimbi trebalo riješiti automatsko prebrojavanje bodova, vrijeme trajanja kviza i sl. Dakle, ovo nije nimalo loš prijedlog, dapače, sjajan je, ali potrebno je uložiti mnogo truda, energije i vremena da bi se cijela stvar osmislila kako treba.
"Da li ima šanse da se to dogodi?" - ima, ali ne sada. Volio bih vidjeti tako nešto na forumu, ali ovog trenutka imamo neke druge prioritete (o kojima ne mogu raspravljati).