Nać će se ljudi s parama bez bedaToon je napisao/la:Ne ide to tako Cuky...ako će doći Maldonado sa parama samo jednog moraš izbaciti "zbog neposluha" - moraš odabrati stranu....

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Nać će se ljudi s parama bez bedaToon je napisao/la:Ne ide to tako Cuky...ako će doći Maldonado sa parama samo jednog moraš izbaciti "zbog neposluha" - moraš odabrati stranu....
Toon je napisao/la:Ne ide to tako Cuky...ako će doći Maldonado sa parama samo jednog moraš izbaciti "zbog neposluha" - moraš odabrati stranu....
http://www.autosport.com/news/report.php/id/124581When asked if he would have moved over eventually if the calls to do so persisted, he said: "Let's put it this way, there was two occasions last year that Marcus was told to swap positions and he didn't do it.
Sauberov bolid u bojama BANCO DO BRASIL, i po tebi Marcus donosi više love? Di je tu logika!?King iCool je napisao/la:Ako će netko morati izvisjeti onda je to Nasr jer kolkiko se sjećam ona ne donosi toliko para u momčad kao Ericsson. Maldonado - Ericsson za sljedeću sezonu XD
Isto kao i MotoGP (iako su oni nešto skuplji, ali bogme imaju i znatno više sadržaja od WRC-a), WEC (za 10 ojra dobiš prijenos 24hLM 720p), dok neke druge serije daju i besplatan stream (DTM npr...)Cuky je napisao/la:nešto kao WRC što radi sa WRC+. Oko nove godine je bilo mjesec dana besplatno za probu i ono što sam vidio je predobro. 50€ za cijelu godinu imati pristup uživo prijenosima sa brzinaca, jednosatnim highlightsima i raznim emisijama (novijim i starijim) stvarno nije puno, samo eto nisam bio ovog trena u mogućnosti uzeti pretplatu
Da, DTM streama kvalifikacije i utrke na youtubeu i to imaju odvojen stream za ENG i za NJEM jezik...i još nema prekidanja jer Youtube funkcionira super i ako ti je konekcija prespora samo ti smanji kvalitetu za jednu razinu da možeš i dalje neprekinuto nastaviti gledati.speedy56 je napisao/la:dok neke druge serije daju i besplatan stream (DTM npr...)
Ko još gleda reklame? instaliraš ad blocker i stvar rješenaCuky je napisao/la:Sad kad je internet praktički na svakom dlanu firme se više okreću reklamiranjem na sajtovima, na youtube videima (one reklame na početku ili u toku videa) i slično jer su im jeftinije, a dohvate veći broj očiju.
Neke stvari ne mozes blokirati i samim time je to dovoljno veliko trziste.Kenny je napisao/la:
Ko još gleda reklame? instaliraš ad blocker i stvar rješena
Slažem se, samo bi poludio da to nemamCuky je napisao/la:gledaju oni koji ne instaliraju adblocker jer ne znaju za to, jer ih boli briga za reklame i slicno
Koje stvari se nemogu blokirat?zonelsk je napisao/la:Neke stvari ne mozes blokirati i samim time je to dovoljno veliko trziste.Kenny je napisao/la:
Ko još gleda reklame? instaliraš ad blocker i stvar rješena
Kenny je napisao/la:Koje stvari se nemogu blokirat?
Zašto glupav način zamisli da živiš u zemlji di se nesmije skidat sa torrenta, a F1 moraš plaćat na nekoj televiziji, zar ti nebi bilo bolje otić na youtube i pogledat utrku?vidc je napisao/la:ad blocker je najmanji problem ako se ne daj Bože f1 odluči na ovaj očito izuzetno riskantan, glup i neisplativ potez da malo prati nova multimedijalna postignuća.
Ja sam jedilo vidio ovo da bježi X, ali samo na nekim lošim streamovima koje sam prije gledo, ali se nesjećam da su se reklame vidileCuky je napisao/la:Kenny je napisao/la:Koje stvari se nemogu blokirat?
Mnogi su sajtovi uspjeli pronaći načina kako da zaobiđu adblocker pa svejedno uspiju prikazati reklame...možda ne one glupe koje iskoče i ne možeš ih ugasiti jer ti onaj mali "X" bježi kad dođeš mišem iznad njega, ali neke reklame se ipak proguraju (primjetio sam to na fb-u i na nekim news portalima). Drugi ti vide da imaš instaliran adblock i spriječe ti pristup sajtu dok ga ne isključiš, kompletno ili samo za taj sajt.
ma ovo to je bio sarkazam. Naravno da bi to bilo odlično... pa makar morao i platit da gledam. nadat je se da ćemo dočekat nešto takvo uskoroKenny je napisao/la:Zašto glupav način zamisli da živiš u zemlji di se nesmije skidat sa torrenta, a F1 moraš plaćat na nekoj televiziji, zar ti nebi bilo bolje otić na youtube i pogledat utrku?vidc je napisao/la:ad blocker je najmanji problem ako se ne daj Bože f1 odluči na ovaj očito izuzetno riskantan, glup i neisplativ potez da malo prati nova multimedijalna postignuća.
Tehnički, nije ti ni kod nas dozvoljen download sa torrenta. Zapravo, download torrenta je dozvoljen, zabranjen je download sadržaja zaštićenog copyrightom, što prijenos F1 jest.Kenny je napisao/la:Zašto glupav način zamisli da živiš u zemlji di se nesmije skidat sa torrenta, a F1 moraš plaćat na nekoj televiziji, zar ti nebi bilo bolje otić na youtube i pogledat utrku?
Sad ti ne mogu dati točne linkove na sajtove gdje se reklame vide jer to varira...najčešće su to one reklame koje nikako ne možeš ugasiti nego su negdje sa strane pored sadržaja koji gledaš (stream, članak i slično). Prije je adblock i njih riješavao, riješava ih i sad uglavnom, ali se provuče pokoja.Kenny je napisao/la:Ja sam jedilo vidio ovo da bježi X, ali samo na nekim lošim streamovima koje sam prije gledo, ali se nesjećam da su se reklame vidile
Jebiga nisam skužiovidc je napisao/la:ma ovo to je bio sarkazam. Naravno da bi to bilo odlično... pa makar morao i platit da gledam. nadat je se da ćemo dočekat nešto takvo uskoroKenny je napisao/la:Zašto glupav način zamisli da živiš u zemlji di se nesmije skidat sa torrenta, a F1 moraš plaćat na nekoj televiziji, zar ti nebi bilo bolje otić na youtube i pogledat utrku?vidc je napisao/la:ad blocker je najmanji problem ako se ne daj Bože f1 odluči na ovaj očito izuzetno riskantan, glup i neisplativ potez da malo prati nova multimedijalna postignuća.
Ma znam da je i kod nas zabranjeno, ali srećom za nas se to negleda. Nego nije zabranjeno skidanje nego sheranje koliko ja znam, a sheranje nikad nemožeš isključitCuky je napisao/la:Tehnički, nije ti ni kod nas dozvoljen download sa torrenta. Zapravo, download torrenta je dozvoljen, zabranjen je download sadržaja zaštićenog copyrightom, što prijenos F1 jest.Kenny je napisao/la:Zašto glupav način zamisli da živiš u zemlji di se nesmije skidat sa torrenta, a F1 moraš plaćat na nekoj televiziji, zar ti nebi bilo bolje otić na youtube i pogledat utrku?
Kenny je napisao/la:Ma znam da je i kod nas zabranjeno, ali srećom za nas se to negleda. Nego nije zabranjeno skidanje nego sheranje koliko ja znam, a sheranje nikad nemožeš isključit
Ma znam samo srećom za nas da se ovdje to nekontroliraCuky je napisao/la:[U slučaju F1 ako bi se išli gnjavit time mogli bi te tužiti FOM i Sky (ili neka druga TV čiji si prijenos preuzeo)