Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- speedy56
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Re: Lewis Hamilton
Nikad mi to nije bilo jasno u vezi tih komentara kako je prelazak u Mercedes bio glup, tipa gdje mu je bila pamet.
Sad ću ispasti kao general poslije bitke, ali meni se to baš i nije činilo tako ludo.
Da, Mercedes je trebao biti lošiji od Mclarena 2013., no ovi su omašili ceo fudbal te godine da je na kraju ispao bolji, a svi su tada (2012.) znali da će jedine dvije full tvorničke momčadi u 2014. biti Ferrari i Mercedes, te da će to biti ogromna prednost. Ferrari u 2014. to baš i nije pokazao, ali čim je par stvari sjelo na svoje mjesto se vidi ta prednost.
Dodajmo tome još da su odnosi s Dennisom postajali sve lošiji i da je vjerojatno postojala neka zasićenost nakon tolko godina u Mclarenu (ovo kaj je Alonso izjavio, iz ovoga Sky članka).
Sad ću ispasti kao general poslije bitke, ali meni se to baš i nije činilo tako ludo.
Da, Mercedes je trebao biti lošiji od Mclarena 2013., no ovi su omašili ceo fudbal te godine da je na kraju ispao bolji, a svi su tada (2012.) znali da će jedine dvije full tvorničke momčadi u 2014. biti Ferrari i Mercedes, te da će to biti ogromna prednost. Ferrari u 2014. to baš i nije pokazao, ali čim je par stvari sjelo na svoje mjesto se vidi ta prednost.
Dodajmo tome još da su odnosi s Dennisom postajali sve lošiji i da je vjerojatno postojala neka zasićenost nakon tolko godina u Mclarenu (ovo kaj je Alonso izjavio, iz ovoga Sky članka).

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
Bravo Lojzek. Komotno do 3. naslova, prema očekivanjima.
Svejedno mu trebaju još barem 2 za Mclaren da bi mu Ron poklonio Mclaren F1.

- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Čestitke na tituli.
Zadnji krug u Austinu mu je bio ravno 2400. krug u vodstvu F1 utrke
Zadnji krug u Austinu mu je bio ravno 2400. krug u vodstvu F1 utrke

-
- Legenda
... koje će vidjet kao i alonso...King iCool je napisao/la:Bravo Lojzek. Komotno do 3. naslova, prema očekivanjima.![]()
Samo neka se trkaju.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Koji kreten. Mislin jos pogotovo sad kad se lik bori sa zivotom izjavljivat ovakve stvari. Lik zna vozit al ocito inteligentan nije jako
'I never done things like Michael has done to win a championship, I won them all by natural ability'

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
Jadno, jadnije, Lewis 

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- vidc
- Veteran
ako je to izjavio onda je stvarno papak. al treba vidjet cijeli intervju, kakvo je bilo pitanje itd... nekako mi ovo preglupo zvuči da bi bilo istina
- marcus
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Lewis Hamilton
https://www.facebook.com/McLaren.Racing ... nref=story
Tu utrku nikada neću zaboraviti......drama, emocije, nevjerica, ekstaza, šok, veselje, tuga. Sve, pa i više.
Mislim da "običnom" čovjeku bih to objasnio kao pobjednički gol u 5. minuti sudačke nadoknade finala svjetskog prvenstva u nogometu. Ma ni to nije dovoljno "emocionalno jako". Možda kao trica sa svoje polovice sa zvukom sirene u 7. utakmici finala NBA lige.
U to doba sam još gledao trke sa ekipom. Sezonu prije je Lewis popušio u zadnje dvije trke nešto što je bilo puno teže za izgubiti nego dobiti. I onda se 2008. skoro ponovila ista situacija. Ne moram spominjati da je ta ekipa navijala za Kimija, Massu, Alonsa......Lewisa su mrzili iz dna duše (kao i 95% ljudi na ovom forumu). I onda taj mali crnac na takav način postane svjetski prvak!!!!
Neopisivo i neponovljivo.......žao mi je jedino što je tada Massa izgubio. Žao mi je čovjeka. Puno bi pravednije bilo da je na tom mjestu bio Kimi (a Massa prvak 2007.).
Tu utrku nikada neću zaboraviti......drama, emocije, nevjerica, ekstaza, šok, veselje, tuga. Sve, pa i više.
Mislim da "običnom" čovjeku bih to objasnio kao pobjednički gol u 5. minuti sudačke nadoknade finala svjetskog prvenstva u nogometu. Ma ni to nije dovoljno "emocionalno jako". Možda kao trica sa svoje polovice sa zvukom sirene u 7. utakmici finala NBA lige.
U to doba sam još gledao trke sa ekipom. Sezonu prije je Lewis popušio u zadnje dvije trke nešto što je bilo puno teže za izgubiti nego dobiti. I onda se 2008. skoro ponovila ista situacija. Ne moram spominjati da je ta ekipa navijala za Kimija, Massu, Alonsa......Lewisa su mrzili iz dna duše (kao i 95% ljudi na ovom forumu). I onda taj mali crnac na takav način postane svjetski prvak!!!!
Neopisivo i neponovljivo.......žao mi je jedino što je tada Massa izgubio. Žao mi je čovjeka. Puno bi pravednije bilo da je na tom mjestu bio Kimi (a Massa prvak 2007.).
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics: Even if you win, you’re still retarded.
- marcus
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Lewis Hamilton
https://www.youtube.com/watch?v=VsLX2Uen2dc
Legendarno je kada dođe mehaničar Massinom tati i kaže "NO, NO....". Dok nekom ne smrkne, drugom ne svane!
Legendarno je kada dođe mehaničar Massinom tati i kaže "NO, NO....". Dok nekom ne smrkne, drugom ne svane!
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics: Even if you win, you’re still retarded.
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
evo čitam sad na GP1 da je lik izjavio kako ga je Mercedes spriječio u pobjedi kako bi Rosberga usrećili...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- vidc
- Veteran
https://twitter.com/AufziehGeist/status ... 1557489669
ipak je izjavio ovo što piše iznad, mada ne u toliku negativnom kontekstu. kolko sam uspio vidjet, bilo je pitanje da li je on više radnik/perfekcionist kao Schumacher ili više vozi na talent kao Senna pa je izjavio da on više vozi na računajući na svoj "natural abilty".
malo podcjenjivački s obzirom na to da je Schumi osvojio dosta kišnih utrka u kojim je itekako potreban talent, znanje, osjećaj itd. itd.
al dobro, malo kontroverze ne šteti
ipak je izjavio ovo što piše iznad, mada ne u toliku negativnom kontekstu. kolko sam uspio vidjet, bilo je pitanje da li je on više radnik/perfekcionist kao Schumacher ili više vozi na talent kao Senna pa je izjavio da on više vozi na računajući na svoj "natural abilty".
malo podcjenjivački s obzirom na to da je Schumi osvojio dosta kišnih utrka u kojim je itekako potreban talent, znanje, osjećaj itd. itd.
al dobro, malo kontroverze ne šteti

- vidc
- Veteran
nije nemoguće... on je htio nastavit na istom setu guma što bi ga stavilo na prvu poziciju ali oni mu nisu dozvolili i natjerali su ga u boks. 1-2 u utrci nije bio ugrožen jer voze najdominantniji bolid zadnjih 20-25 godina i čak da je Lewis morao voziti s potrošenim gumama i da ga Rosberg eventualno pretekne, vjerujem da bi bez problema držao ove iza na sigurnom i ugodnom razmaku.Cuky je napisao/la:evo čitam sad na GP1 da je lik izjavio kako ga je Mercedes spriječio u pobjedi kako bi Rosberga usrećili...
- F1NAC
- Moderator
Ma nezna lik prihvatit poraz. Cijeli vikend je rosberg bio brzi od njega. Glej samo trku. Hamilton rokne FL (Na skyu podivljaju) i krug poslije Rosberg lagano vrati. I tako svaki put. Nemoze covjek nezasluzit pobjedu ako je osvojio pole, napravio FL i zavrsio prvi. Ni u jednom trenutku mu Hamilton nije zaprijetio. Imao je SC i ni s tim nije uspio. Dobar je on vozač i to sve al u glavi mu malo fali. Bolje nek uziva sad kad ga par godina nije bilo nigdje jer ionako ce i toj prici doc kraj kao što je doslo i RB priči kraj.
Makar mora se rec i da Mercedes ima smijesnu politiku. Kao fol we let our racers to fight. Riiiiiiiiiiiiiight
Makar mora se rec i da Mercedes ima smijesnu politiku. Kao fol we let our racers to fight. Riiiiiiiiiiiiiight

- vidc
- Veteran
Pa možda je Hamilton bolje čuvao gume i mogao, da mu je pružena šansa, izdržat do kraja utrke i pobjedit...
- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
Lik osvoji naslov vec sljedeću utrku se prema njemu ponašaju ko da je ljigavac sa ceste (ne kazem da rosberg nije trebao pobjediti... ). Jako me cudi stav prema njemu...
I like to race, not to do laps alone.
- Vuksa_KC
- Veteran
- F1NAC
- Moderator
Bas se pitam dal su ga iz mercedesa zvali da parkira kod njih da prouce i kopiraju nesto 

- Vuksa_KC
- Veteran
Mogli bi
, nisu ni blizu trenutnom svetom trojstvu (918, P1, LaF).

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Bila je trampa. W06 za La ferrari
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- vidc
- Veteran
iako slažem se da vozač ima pravo privatno voziti šta god hoće, ipak me čudi što mercedes s marketinške strane nije to malo uredio u ugovoru
- F1NAC
- Moderator
U ponedjeljak se sudario s parkiranin autom u Monacu. Rekao je da ima stete na autu.

- vidc
- Veteran
Rosbergov auto? 

- Vuksa_KC
- Veteran
Znači ili P1 ili Zonda ili LaF? :O
- Cuky
- Moderator
Nova kaciga u Brazilu. Baš me zanima hoće li ju koristiti i ako da kakva će biti kazna

“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”