Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferari
Re: Lewis Hamilton
jednostavno su mu javili preko radija-box now
- vidc
- Veteran
- Navijam za: Scuderia Ferrari
zašto ne bi išao prvi u boks?
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Pogledaj utrkumarcus je napisao/la:Nažalost nisam gledao utrku, ali čitam po webu sada. Pitanje: kako to da je Rosberg išao prvi u boks......i još k tome je zbog toga smanjio zaostatak za par sekundi?
Pokrivali su ove iza koji su već bili u boksu, a Hamilton je komforno bio 7-8s ispred

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Zato što je Hamilton prvi na stazi i ima pravo biranja bolje strategije. Očito to ne pali kada je u pitanju Rosberg jer je bio kakti u gužvi, odnosno kao nema bolid da komforno prođe naprijed. Postavlja se pitanje što bi bilo da je tih 3-4 s značilo pobjedu Rosberga?vidc je napisao/la:zašto ne bi išao prvi u boks?
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- vidc
- Veteran
ma to je bezveze dogovor unutar ekipe. vozač bi trebao moć u boks onda kad njemu to između ostalog odgovara. šta i da je Rosberg izašao ispred, i to je dio utrkivanja.
- speedy56
- Legenda
Jednostavno, da ga je s 3-4s sekunde preskočio trebao mu je biti <3-4s iza njega, a onda ne bi prvi išao mijenjati i ostao bi iza Hamiltona. On je bio 7-8s i bilo je jasno da s jednim krugom ranije to neće nadoknaditi.Dani je napisao/la:Postavlja se pitanje što bi bilo da je tih 3-4 s značilo pobjedu Rosberga?vidc je napisao/la:zašto ne bi išao prvi u boks?
To da prvi vozač na stazi prvi mijenja gume prakticiraju uvijek kad su jako blizu jedan drugome, ali nekad treba gledati i interes momčadi, a jučer je to bilo što lakše doći do 1-2

- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Lujo se malo poblondio
http://www.skysports.com/f1/news/12433/ ... italian-gp
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
[youtube]http://youtu.be/q4MmTHN40Q4[/youtube]Cuky je napisao/la:Lujo se malo poblondio
Hahhahahah
Btw kad je plav u glavi neka je onda plav i po glavi
McLaren u <3
- Dani
- Legenda
Sad merc ima dvije plavuše u timu.

- F1NAC
- Moderator
Villeneuve wannabe? 
EDIT:

EDIT:
Hamilton on proposed tyre-pressure increase: "We'll be out of the optimum range. More wear, less grip; it's going to be a disaster"

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Dani
- Legenda
Hmmm zanimljivo. Dogovor Pirelli-ferrari. Ne bi se čudio.

- F1NAC
- Moderator
Di si sad ferrari nasao. Ovo je cista izlika za "necemo nis mijenjat pumpajte vise gume"Dani je napisao/la:Hmmm zanimljivo. Dogovor Pirelli-ferrari. Ne bi se čudio.

- vidc
- Veteran
zurka je zakon 

- speedy56
- Legenda
Gdje su sad one riječi iz Vettelove dominacije kako on ne bi volio pobijeđivati sa svemirskim brodom od bolida, da bi on volio više fighta...

Asked by Sky Sports News HQ if it would be wise for Mercedes to power Red Bull, Hamilton replied: "I think if we're serious about winning world championships, probably not."
"Red Bull is a great team and it's like giving Ferrari our engine," said Hamilton. "We're here to win so we don't really need it. There's no financial benefit really in it, so I think we're good where we are."

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
A šta si mislio da lik priča istinu kad lupi takvu glupost? Nisam ni primjetio da se nešto pretjerano žali jer nema konkurenciju ove 2 sezone

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- F1NAC
- Moderator
Usrao se. Tipicno. Toliko o tome. Al kad tad ce i ta dominacija doc na kraj pa ce opet kmecatspeedy56 je napisao/la:Gdje su sad one riječi iz Vettelove dominacije kako on ne bi volio pobijeđivati sa svemirskim brodom od bolida, da bi on volio više fighta...
Asked by Sky Sports News HQ if it would be wise for Mercedes to power Red Bull, Hamilton replied: "I think if we're serious about winning world championships, probably not."
"Red Bull is a great team and it's like giving Ferrari our engine," said Hamilton. "We're here to win so we don't really need it. There's no financial benefit really in it, so I think we're good where we are."

- F1NAC
- Moderator
Guys, I honestly hadn't realise it was a minute of silence. I was so focused & listening to my music, I thought we were taking a photo.

- speedy56
- Legenda
Da, i kaže da je mislio da će ići na grid, kao što su išli i u Sočiju (kad je btw opet bio s kapom)
I još onda nakon toga pljuje po ljudima koji su mu ostavili 2-3 sočne riječi na tu temu
Najbolje bi bilo da su svi na tim druš. mrežama s komentarima tipa "champ lewis! pusa", "you're the best", "love you"... Bljuje mi se od toga...
Mislim daj ako nešto misliš reci reci da si zahebo i ispričaj se, wont happen again i nešto sl., a ovaj baca one smajliće...
Nego... na Skyu je elementarno stanje
, rastegnuli su post race show sad već za više od pola sata, čeka se odluka, vrte se intervjui... samo zbog njih bih htio da dobi dsq, pali bi u šok 
Edit:
Danas je bio Grand slam (ili kako se to već zove), vodio je svaki krug, startao s polea i uzeo najbrži krug kad su mu rekli da počne stiskati pred kraj
I još onda nakon toga pljuje po ljudima koji su mu ostavili 2-3 sočne riječi na tu temu

Mislim daj ako nešto misliš reci reci da si zahebo i ispričaj se, wont happen again i nešto sl., a ovaj baca one smajliće...
Nego... na Skyu je elementarno stanje

Edit:
Danas je bio Grand slam (ili kako se to već zove), vodio je svaki krug, startao s polea i uzeo najbrži krug kad su mu rekli da počne stiskati pred kraj

- Dani
- Legenda
Potvrđena pobjeda na zalost kolege brzog. Jel si to uzeo nick zbog lika iz mućki?

-
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
Dani je napisao/la:Potvrđena pobjeda na zalost kolege brzog. Jel si to uzeo nick zbog lika iz mućki?
brzi iz mućki je "trigger"

"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
- speedy56
- Legenda
Ne, jednom sam se logirao na neki sajt, a to sam negdje vidio i činilo mi se fora pa je ostalo. Trebalo je staviti i broj pa sam uzeo 5 i 6 (kao asocijaciju na 2005. i 2006.). Danas bih vjerojatno nešto drugačije stavioDani je napisao/la:Potvrđena pobjeda na zalost kolege brzog. Jel si to uzeo nick zbog lika iz mućki?

[btw - dali se može to mijenjati? čini mi se da je netko promijenio prije god-dvije]

- F1NAC
- Moderator
Posalji saletu PPspeedy56 je napisao/la:Ne, jednom sam se logirao na neki sajt, a to sam negdje vidio i činilo mi se fora pa je ostalo. Trebalo je staviti i broj pa sam uzeo 5 i 6 (kao asocijaciju na 2005. i 2006.). Danas bih vjerojatno nešto drugačije stavioDani je napisao/la:Potvrđena pobjeda na zalost kolege brzog. Jel si to uzeo nick zbog lika iz mućki?![]()
[btw - dali se može to mijenjati? čini mi se da je netko promijenio prije god-dvije]

- marcus
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Lewis Hamilton
http://www.skysports.com/f1/news/12433/ ... cial-media
Smiješno da je netko uopće išao u ovakvo "istraživanje". Samo na Instagramu ima više nego svi ostali skupa. Možda ih je zanimalo gdje će završiti Pastor
Čovjek je prava zvijezda F1 sporta.
Smiješno da je netko uopće išao u ovakvo "istraživanje". Samo na Instagramu ima više nego svi ostali skupa. Možda ih je zanimalo gdje će završiti Pastor

Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics: Even if you win, you’re still retarded.
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferari
Fetel kao i ja ( ili ja kao Fete )- nema twittera, FB, instagrama..... 

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Nisam čitao članak, ali vidim da je o nekom praćenju na Twitterima i sličnim stvarima, pogledao sam samo slike i što se lako da primjetit Lewis i Hamilton su trenutni prvaci i opet su u vodstvu, pa samim tim imaju i najviše klinaca koji ih prate, tako da to nije ništa realnomarcus je napisao/la:http://www.skysports.com/f1/news/12433/ ... cial-media

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja