Trenutno ništa (rekao je i Dennis da je ovo "development" engine), ali na drugom testu u Barceloni kada će taj PU biti puno sličniji onome u Australiji bi mogliF2004_the_best_ever je napisao/la:kolega @Cuky
kolega @speedy56
ne razumijem šta to ima Honda da skriva
Testiranja - Arhiva
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- speedy56
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Re: Testiranja 2015.

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Već sad je mclaren brži od red bulla.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
pa bit ce jer ga moraju homologiratspeedy56 je napisao/la:Trenutno ništa (rekao je i Dennis da je ovo "development" engine), ali na drugom testu u Barceloni kada će taj PU biti puno sličniji onome u Australiji bi mogliF2004_the_best_ever je napisao/la:kolega @Cuky
kolega @speedy56
ne razumijem šta to ima Honda da skriva

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Legenda
?!?Dani je napisao/la:Već sad je mclaren brži od red bulla.

Samo neka se trkaju.
- wolfman
- HNL kladionica super velemajstor
- Navijam za: Vettel
pa mclaren je odšepao mjereni krug,dok bezkrilni RB nijedmarijon je napisao/la:?!?Dani je napisao/la:Već sad je mclaren brži od red bulla.
-
- Legenda
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
jučer sa twittera nakon što je počela kiša

“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Cuky
- Moderator
- nikolaf1
- Početnik
I treci dan su Ferrari-jeve PU na prva dva mjesta. Nasr je odvezao vec respektabilnih 109 krugova sto polako pokazuje da Ferrari moze "u cugu" izvesti preko 100 krugova ( prvi put od pocetka testiranja ).Cuky je napisao/la:vremena trećeg dana
[ http://i.imgur.com/qPdcxgD.jpg ]
Ferrari i u Raikkonenovim rukama djeluje stabilno, sto smo vidjeli na nekoliko snimaka postavljenih u temi Ferrari. Sada treba cekati usporedbu sa proslogodisnjim bolidom od strane Raikkonena.
Mercedes brutalno nabija kilometrazu. Zaista impresivno. Pri tome jako dobro djeluju na stazi. I dalje su na samom vrhu i treba puno, puno posla da bi se sustigli.
Red Bull sa dosta problema
Toro Rosso respektabilnih 136 krugova. Nije los taj Renault.

Wiliams radi svoj posao. Djeluju mi prilicno dobri.
Lotus djeluje dosta bolje nego prosle godine.
McLaren je uspio odvesti koliko-toliko krugova. Ipak poslijepodne nisu vozili zbog problema sa pritiskom vode. Na stazi djeluju katastrofalno, bar po snimkama. I na kocenjima i na ubrzavanjima bolid ide na svaku stranu samo ne na onu na koju ga usmjeri vozac. Cini se gorim nego F14-T na proslogodisnjim testiranjima.
FORZA FERRARI !!!
-
- Legenda
Išao sam potražit video s Mclarenom da to vidim. Nevjerojatno. Podsjetilo me na video koji sam nedavno postavio - prijatelj koji je napravio hand made karting: https://www.youtube.com/watch?v=c-GShdx ... rijaMedica" onclick="window.open(this.href);return false;
Dugo nisam vidio tako nestabilan bolid. Sigurno će velik dio riješiti, ali u kojoj mjeri ne znam.
Sauber je slovio kao možda najlošiji tim sezone. Možda im se zbog napretka ferrari mašine malo posreći (kao williamsu prošle sezone). Još je prerano za bilo šta, ali postoji nada.
Inače, i meni se nekako čini da bi ferrari mogao uhvatiti 1.6 sec, dok bi merc i ostali mogli oko 1 sec. Ali ne vjerujem u one priče kako će "do kraja sezone uhvatiti mercedes". Prazna politička naklapanja, rekoa bi. Razvijat će se u njaboljem slučaju ravnopravno.
Dugo nisam vidio tako nestabilan bolid. Sigurno će velik dio riješiti, ali u kojoj mjeri ne znam.
Sauber je slovio kao možda najlošiji tim sezone. Možda im se zbog napretka ferrari mašine malo posreći (kao williamsu prošle sezone). Još je prerano za bilo šta, ali postoji nada.
Inače, i meni se nekako čini da bi ferrari mogao uhvatiti 1.6 sec, dok bi merc i ostali mogli oko 1 sec. Ali ne vjerujem u one priče kako će "do kraja sezone uhvatiti mercedes". Prazna politička naklapanja, rekoa bi. Razvijat će se u njaboljem slučaju ravnopravno.
Samo neka se trkaju.
- F1NAC
- Moderator
zanimljivo da je upravo Rosberg covjek koji je prije testiranja od od svih proizvođaca motora prvog otpisao Ferrari a sad govori da ga je iznenadio tempo na testiranjima.

-
- Legenda
Lauda opušteno. Bit će prostata....
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=OE2dHA4 ... hardKhanJr[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=OE2dHA4 ... hardKhanJr[/youtube]
Samo neka se trkaju.
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
Rosberg je 2013. Rekao da im bolid nije stabilan kao red bull i MCLARENF1NAC je napisao/la:zanimljivo da je upravo Rosberg covjek koji je prije testiranja od od svih proizvođaca motora prvog otpisao Ferrari a sad govori da ga je iznenadio tempo na testiranjima.

McLaren u <3
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
- F1NAC
- Moderator
zbog TOGAMcLewis je napisao/la:Rosberg je 2013. Rekao da im bolid nije stabilan kao red bull i MCLARENF1NAC je napisao/la:zanimljivo da je upravo Rosberg covjek koji je prije testiranja od od svih proizvođaca motora prvog otpisao Ferrari a sad govori da ga je iznenadio tempo na testiranjima.
A suspension component was fitted incorrectly to the new car – apparently it was simply the wrong way round – and the unexpectedly low ride height that resulted happened to work well at the Spanish track. Button set the pace that day, suggesting that the MP4-28 could be the car to beat.
However once the mistake was discovered that night, it was rectified, as the car could not be run in that state long term at other venue, especially with heavy fuel loads.

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak

Od kud ovollika razlika u speed traps između Ferrarija i Saubera

- F1NAC
- Moderator
ovisi kad je to mjereno. ne vjerujem da je buttonu najveca brzina na ciljnoj ravnini 100 km/h. Koja je logika da VMAX nije najveca brzina?

- Cuky
- Moderator
rekao bih da je to mjereno ne kroz cijeli dan nego samo u jednom periodu...a pošto na testiranjima ne jure najveće brzine i najbolja vremena kroz cijeli dan onda su i brzine drukčije u različitim djelovima dana. Pretpostavljam da nisu ni u istom krugu mjerene sve brzine, pogledaj samo Vettela: na ciljnoj ravnini je 272,7km/h, a najveća mu brzina 157,2km/h

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
Gospon, nije to rekao nakon samo jednog dana testiranjaF1NAC je napisao/la:zbog TOGAMcLewis je napisao/la:Rosberg je 2013. Rekao da im bolid nije stabilan kao red bull i MCLARENF1NAC je napisao/la:zanimljivo da je upravo Rosberg covjek koji je prije testiranja od od svih proizvođaca motora prvog otpisao Ferrari a sad govori da ga je iznenadio tempo na testiranjima.
A suspension component was fitted incorrectly to the new car – apparently it was simply the wrong way round – and the unexpectedly low ride height that resulted happened to work well at the Spanish track. Button set the pace that day, suggesting that the MP4-28 could be the car to beat.
However once the mistake was discovered that night, it was rectified, as the car could not be run in that state long term at other venue, especially with heavy fuel loads.

McLaren u <3
- Cuky
- Moderator
Kimijeva greška na kočenju u šikanu
Sainz skoro skrenuo u Kimija na kočenju za tu istu šikanu
Sainz skoro skrenuo u Kimija na kočenju za tu istu šikanu

- Mansell
- Test vozač
- Navijam za: Mercedes
Jel se to meni čini ili Mercedes ima dosta prodorniji zvuk od svih ostalih motora?
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
- F1NAC
- Moderator
mislim da honda ima dosta prodorniji ali necist zvuk

- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Button zasad 31 krug, bilo bi dobro kad bi barem jedan pravi krug (barem nekih 1:24-1:23) uspio odvoziti do kraja dana da vidimo kako se bolid ponaša u normalnim uvjetima

- Cuky
- Moderator
Rezultati 4. dana

Ferrari ima dva najbrža vremena ovog testa, Raikkonenovo danas je desetinku brže od Vettelovog sa 2. dana

Ferrari ima dva najbrža vremena ovog testa, Raikkonenovo danas je desetinku brže od Vettelovog sa 2. dana

- F1NAC
- Moderator
S tin da je Kimi vrijeme postavio na softicama( ne medium kako tu pise)