Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- F1NAC
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: Fernando Alonso
Predobar video o zadnjoj trci s Ferrarijem i opcenito tijekom 5 godina u Ferrariju

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
pogledao oba djela,vrlo emotivno,a i Fernanda smo vidjeli kako nismo navikli..lik je vrh
kolega Finac je postao prvi a ja cu drugi dio..pogledajte,preporucujem (Y)
kolega Finac je postao prvi a ja cu drugi dio..pogledajte,preporucujem (Y)
Alonsista hasta la muerte..
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
- F1NAC
- Moderator
Mogao bi s Hulkom sljedece godine voziti Porsche paralelno s f1 govore. Jos sad je na twitteru poceo pratiti kanal 24hLeMans... Coincidence?

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
koja ekipa bi mu to dopustila? Nakon one nesreće Kubice niti jedna ozbiljnija.F1NAC je napisao/la:Mogao bi s Hulkom sljedece godine voziti Porsche paralelno s f1 govore. Jos sad je na twitteru poceo pratiti kanal 24hLeMans... Coincidence?
Da neće Fernando vozit za Caterham ili Marussiu iduće sezone?

Michael is faster than you!!
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
Marussie više nema...dakle Caterham 

“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- speedy56
- Legenda
Mislim da bi mu svaka ozbiljnija ekipa prije dozvolila da vozi LMP1 ili WRC nego tuniranu Fabiu na nekom xy talijanskom rallyu

- Igor18
- Veteran
- Navijam za: Schumachera
i onda mu se dogodi sudar kao Webberu i nema ga na 2 utrke a plaćaju ga silne milijune.. da baš bi mu to npr. Mclaren dopustio.speedy56 je napisao/la:Mislim da bi mu svaka ozbiljnija ekipa prije dozvolila da vozi LMP1 ili WRC nego tuniranu Fabiu na nekom xy talijanskom rallyu
Michael is faster than you!!
- speedy56
- Legenda
Nisam napisao da bi mu 100% dopustili nego da bi prije vozio to nego onakav neki lokalni rally

- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Znači to je toCuky je napisao/la:Marussie više nema...dakle Caterham

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- speedy56
- Legenda
Evo onog dokumentarca s titlovima
http://www.dailymotion.com/video/k4yzEP2JVbwhhf9x4r2" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dailymotion.com/video/k4yzEP2JVbwhhf9x4r2" onclick="window.open(this.href);return false;

-
- Veteran
Sretno majstore.Nadam se da će ti Mclaren dati bolid kakav zasluzujes.
Najdraži vozač u najdražoj momčadi samo da nije Ron Dennisa tu
Najdraži vozač u najdražoj momčadi samo da nije Ron Dennisa tu
...put u raj nije posut ružama...
- speedy56
- Legenda
- F1NAC
- Moderator
Lol na ovu gornju sliku. Ko bi rekao da su se posvadili pred 7 godina. Bilo bi zabavno kad Honda nebi bila bas toliko dobra. Kakav bi hug onda bio
vidit cemo na kraju 2015. Good luck.

- F1NAC
- Moderator
Lol na ovu gornju sliku. Ko bi rekao da su se posvadili pred 7 godina. Bilo bi zabavno kad Honda nebi bila bas toliko dobra. Kakav bi hug onda bio
vidit cemo na kraju 2015. Good luck.

-
- Veteran
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Sretno,..... 

Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

- F1NAC
- Moderator
Po MundoDeprotivo ALonso je potpisao na 3 godine bez klauzule za izlaz. Po svemu sudeci ce i karijeru zavrsit u McL

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Sad si me sjetio s ovom zadnjom rečenicom na to kako je dok je bio u ferrariju stalno ponavljao kako će karijeru završiti u ferrariju. Svake godine bi to rekao obavezno, i onda eto ipak prešao preko svoje riječi...
prvo kad je došao - http://www.autocar.co.uk/car-news/motor ... ve-ferrari" onclick="window.open(this.href);return false;
pa 2012. - "I finish my contract for 2017, and at the moment I think it is still too early to be sure what my feelings and my motivation will be then," Alonso said.
"If I am still motivated and hungry still I would love to continue, and if I do it would only be with Ferrari for sure.
http://www.autosport.com/news/report.php/id/102245/" onclick="window.open(this.href);return false;
pa 2013.- "Yes, that's what I'm going to do," It's the best team in the world, there's nothing above Ferrari." http://www1.skysports.com/f1/news/12474 ... at-ferrari" onclick="window.open(this.href);return false;
Ok, može se reć da mu ferrari nije dao bolid kakav zaslužuje, pa mu nitko ne može spočitavat što je otišao, ali ipak ne kužim zašto izjavljivat ovakve gluposti kad znaš da možda neće bit tako? Ista stvar ono kad je vozio za renault pa pljuvao po ferrariju, a onda za par godina pređe u isti i onda mu je ferrari best team in world, i will never leave bla bla...

prvo kad je došao - http://www.autocar.co.uk/car-news/motor ... ve-ferrari" onclick="window.open(this.href);return false;
pa 2012. - "I finish my contract for 2017, and at the moment I think it is still too early to be sure what my feelings and my motivation will be then," Alonso said.
"If I am still motivated and hungry still I would love to continue, and if I do it would only be with Ferrari for sure.
http://www.autosport.com/news/report.php/id/102245/" onclick="window.open(this.href);return false;
pa 2013.- "Yes, that's what I'm going to do," It's the best team in the world, there's nothing above Ferrari." http://www1.skysports.com/f1/news/12474 ... at-ferrari" onclick="window.open(this.href);return false;
Ok, može se reć da mu ferrari nije dao bolid kakav zaslužuje, pa mu nitko ne može spočitavat što je otišao, ali ipak ne kužim zašto izjavljivat ovakve gluposti kad znaš da možda neće bit tako? Ista stvar ono kad je vozio za renault pa pljuvao po ferrariju, a onda za par godina pređe u isti i onda mu je ferrari best team in world, i will never leave bla bla...

- F1NAC
- Moderator
Jbg. Onako su mogli preko aero kompentirat nesto. Al ovako valjda kad je vidio da je PU problem a znas kako to mora bit kad znas di je nedostatak a nemozes to poboljsat i jos ovako losu sezonu bez pobjede. Jbg steta. Treba se sad privikavat na Vettela

- speedy56
- Legenda
Zanimljivo kopati po člancima s kraja 2013
Benson s BBCa
Benson s BBCa
Most insiders I have spoken to believe Alonso will probably edge the on-track battle with Raikkonen, that he will be faster more often than not.
If that's the case, it's not hard to imagine a scenario whereby Alonso is ahead on points, but there comes a race in which Raikkonen is in front and Alonso can't get by. Or perhaps the team mess something up for him. And that becomes the trigger point for a fallout that leads to Alonso leaving Ferrari at the end of next season.
"That's exactly what will happen," BBC F1 chief analyst Eddie Jordan said when we chatted on Wednesday morning.
And where would he go, I asked? "McLaren-Honda," EJ replied.
It will be a fascinating year.

- speedy56
- Legenda
Part 2, engleski titlovi
http://www.dailymotion.com/video/x2d07g ... -part-2_tv" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dailymotion.com/video/x2d07g ... -part-2_tv" onclick="window.open(this.href);return false;

- F1NAC
- Moderator
Ovo sa EJ je bilo lako moguce pretpostavit. Al puno teze je bilo pretpostavit da ce Ferrari failat s motorom kod kojeg su najavljivali da konacno dolazi na njihovo. Samim time i ishod je takav. Jbg penale koje moras placat ove sezone ako zeznes nesto nemores nikako nadoknadit.

- F1NAC
- Moderator
Nova na vidiku. Vidim da ju je poceo pratit. Dosta je poceo pratit i mlade sa FDA na twitteru 

- speedy56
- Legenda
Ne kužim kaj mu je s onom ruskinjom bilo, ova mu 3x bolja
Zanimljvo, kak je prešao u Mclaren sve je više crvenila po accountu, i ona slika u F138 je ostala još dugo nakon one pressice 11.12

Zanimljvo, kak je prešao u Mclaren sve je više crvenila po accountu, i ona slika u F138 je ostala još dugo nakon one pressice 11.12