Strani nogomet
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Cuky
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Strani nogomet
nadam se da neću pojest govno večeras, ali jedini klub kojem Liverpool trenutno može utrpati je Liverpool
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Polako. Ja se nadam pobjedi i to iz nepostojećeg penala u 94. minuti.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso

a vidi Rodgersove majstorije za utakmicu...petarda ne gine
a evo i reakcije kad su vidjeli

Alonsista hasta la muerte..
- Dani
- Legenda
Gle. Svi u 16 m i onda kontra i penal. Samo to, ništa drugo nam ne treba. Ako može Jose, može i Brendon.

-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Dani je napisao/la:Gle. Svi u 16 m i onda kontra i penal. Samo to, ništa drugo nam ne treba. Ako može Jose, može i Brendon.

ne znam hoceli to upaliti protiv Reala...ovi rokaju sa svih strana,iz daleka,iz bliza,sa strane....nema da nema,samo moze da nestane

Alonsista hasta la muerte..
- Cuky
- Moderator
A Realova šestorka naprijed ista kao protiv Barce: Isco, Kroos, Modrić, James, Ronaldo, Benzema...i još otraga nema Pepea što je odmah nekoliko šansi manje za penal. Uglavnom, obrana isto izgleda solidno: Casillas, Marcelo, Ramos, Varane, Arbeloa

- Cuky
- Moderator
s obzirom da su se Realovi igrači trudili manje nego protiv trećeligaša u kupu nedavno te da je sudac navlačio za Liverpool razočaran sam da crveni nisu osim onog jednog malo opasnijeg šuta ni priprijetili kako treba.

- Schumy.d
- Legenda
Sad će opet jedan forumaš reći: "sretna pobjeda"Cuky je napisao/la:s obzirom da su se Realovi igrači trudili manje nego protiv trećeligaša u kupu nedavno te da je sudac navlačio za Liverpool razočaran sam da crveni nisu osim onog jednog malo opasnijeg šuta ni priprijetili kako treba.

- Cuky
- Moderator
- Dani
- Legenda
Sretna pobjeda. Nisam ocekivao ovako los real. Onoliko glumatanja je dokaz da bi tesko igrali u premier ligi. Utakmica u k9mpletu razocarala.

- Schumy.d
- Legenda
Dani je napisao/la:Sretna pobjeda. Nisam ocekivao ovako los real. Onoliko glumatanja je dokaz da bi tesko igrali u premier ligi. Utakmica u k9mpletu razocarala.

Pa teže im je protiv Elchea igrati. Na šta je Liverpool spao...

Ako bi Real teško igrao u Premiershipu, kako bi onda Liverpool tek u Primeri.

I da, sudac očajan danas. Na kraju Real imao više kartona od Liverpoola kojima je tuča po nogama bila primarni cilj od početka.
- Dani
- Legenda
Pa kad su primadone naučene igrati balet. Liverpoolu je teže bilo protiv Newcastlea i West Hama nego reala.

- Schumy.d
- Legenda
Dani je napisao/la:Pa kad su primadone naučene igrati balet. Liverpoolu je teže bilo protiv Newcastlea i West Hama nego reala.

A *ebote...

- Cuky
- Moderator
Glumatanja? Pa nisam baš vidio neko glumatanje, kad god Modrić, Kroos, Isco ili James dodaju loptu sekundu nakon toga doleti igrač Liverpoola i udri po nogama...niti faulova niti žutih kartona za to nije bilo, a to je neki minimum za takvo ponašanje. Crveni karton u zadnjij minuti za start na gležanj (mislim da je bilo na Marcelu ali možda se i varam) te crveni karton za start s leđa na Baleu na rubu šesnaesterca isto da ne spominjem.Dani je napisao/la:Sretna pobjeda. Nisam ocekivao ovako los real. Onoliko glumatanja je dokaz da bi tesko igrali u premier ligi. Utakmica u k9mpletu razocarala.

- Dani
- Legenda
Jos jedan dokaz da vas maze u primeri. Zato ni ne mozete pobijediti atletico koji objektivno ima losije igrace, ali su borbeni. Ne gledaju tko ima kakvu frizuru niti su jalni ciji dres se prodao u vise primjeraka.

- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
Cuky, Cuky pa nije to utakmica španjolske lige sa španjolskim sucima...ovo su u Europi igrali...(ajd' mi se nemojte sad za to loviti, samo podmukli udarac ispod pojasa čisto da razbijem monotoniiju kad već tako čisto serviraš)...isti problem ima Juventus samo što on nema kvalitetu ni približnu Realovoj pa da se može "izvući" ako nije baš sve po njihovom...ma loš nogomet s obzirom na to o kakvim je klubovima rijeć - ali Liverpool nažalost trenutno ne može otvorenog garda na Real (forma, psihičko stanje igrača...) - igrati bez rizika (malo autobusa, malo antinogometa i malo čistih mišića) i moliti se da madriđani ne žele popravljati gol razliku...čim nije bio Pepea u prvih 11 otpala je taktika mogućeg jedanaesterca i sretne pobjede (tu je talijan zahebo Danijevu pripremu za utakmicu)...Cuky je napisao/la:Glumatanja? Pa nisam baš vidio neko glumatanje, kad god Modrić, Kroos, Isco ili James dodaju loptu sekundu nakon toga doleti igrač Liverpoola i udri po nogama...niti faulova niti žutih kartona za to nije bilo, a to je neki minimum za takvo ponašanje. Crveni karton u zadnjij minuti za start na gležanj (mislim da je bilo na Marcelu ali možda se i varam) te crveni karton za start s leđa na Baleu na rubu šesnaesterca isto da ne spominjem.
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- Schumy.d
- Legenda
Je... zato su prvaci Europe jer ih svi maze.Dani je napisao/la:Jos jedan dokaz da vas maze u primeri. Zato ni ne mozete pobijediti atletico koji objektivno ima losije igrace, ali su borbeni. Ne gledaju tko ima kakvu frizuru niti su jalni ciji dres se prodao u vise primjeraka.

A Atleticov nogomet mi se gadi. Za takav nogomet nikad nisam bio niti ću ikad biti.

Sve na silu, a dopušta im se puno više nego drugima "jer su takva momčad".
Jučer James dobije karton za klizeći, Ramos dobije karton zbog čistog starta na loptu, a s druge strane nisu kažnjena čista gaženja po gležnjevima. Oprosti, ali to nije borbenost, a niti frizura nema neke veze s tim.

- Dani
- Legenda
Joj daj ajde realovci su jednako uletavali u noge pa nisu dobivali kartone. Zato i jesu dobili kod drugog prekršaja. Kao što sam rekao realovi navijači kao i igrači očekuju da će se svi razmaknuti kada 1 kg gela za kosu se sjuri prema golu. Problem je kaj sad imaju 3 zalizanka ( Džejms, Kiki i Bejl ),pa ne znaš kojeg srediti prvog.

- Cuky
- Moderator
tješi se tješi...sad će još za vikend i Chelsea ubrati bodove pa će onda Liverpool natrag gdje mu je i mjesto, u sredinu poretka 

- Schumy.d
- Legenda
Da ti je jedan u Liverpoolu, onda bi bili dobri.Dani je napisao/la:Joj daj ajde realovci su jednako uletavali u noge pa nisu dobivali kartone. Zato i jesu dobili kod drugog prekršaja. Kao što sam rekao realovi navijači kao i igrači očekuju da će se svi razmaknuti kada 1 kg gela za kosu se sjuri prema golu. Problem je kaj sad imaju 3 zalizanka ( Džejms, Kiki i Bejl ),pa ne znaš kojeg srediti prvog.

Još jedna doktorska utakmica ovog dečka:
- Dani
- Legenda
Nemamo mi toliko gela za jednoga od njih.

- Schumy.d
- Legenda
Bitno da imate za tetovaže i mašinice za kosu...Dani je napisao/la:Nemamo mi toliko gela za jednoga od njih.

- Dani
- Legenda
Sad znaš zašto nemamo za gel. Iako bi bolje došle od bakinih raifova vašim curicama.

- Schumy.d
- Legenda
Curice su sinoć naguzile nekog.Dani je napisao/la:Sad znaš zašto nemamo za gel. Iako bi bolje došle od bakinih raifova vašim curicama.

P.S. Vidim večeras da se mazi klubove i po Premiershipu...

- Scuderia
- Moderator
- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Veliki udarac za Borussiju: Kapetan najavio odlazak!
Tako barem tvrde izvori iz Njemačke, koji navode da je reprezentativac svjetskog prvaka spreman napustiti Borussiju Dortmund u siječnju.
Tržišna vrijednost Borussijina kapetana procjenjuje se na otprilike 40 milijuna eura, a njemački mediji tvrde da Hummels želi odlazak na Emirates.
Poput Louisa van Gaala, i Arsene Wenger je očajan da pojača obranu, a rezervne opcije su mu Ron Vlaar iz Aston Ville te Celticov Virgil van Dijk.

Sokiran sam. Pa sta nisu navijaci Zutih govorili o nekakvoj Wahre Liebe igraca s klubom, a kad ono... svi napustaju brod.

Ak nista drugo, Bayern ce kasirat s ovim transferom, a to je ono najbitnije.