Ak sam ja dobro cul rekel je da mislil da ga pusta jer je button imao cudnu putanju kojom je usao u zavojvidc je napisao/la:hm...malo me iznenadila njegova izjava da je očekivao da će ga button pustiti?!?!?!?
Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- elder
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Lewis Hamilton
Re: Lewis Hamilton
Darkness rises when silence dies
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
odlična vožnja je bila, s tim da je loše startao i imao duže bokseve od konkurenata, polomljeno krilo, sve je na kraju ispalo odlično.McLewis je napisao/la:Dobro je vozio danas, je da ima najbolji auto ali puno guzve i svega je prolazio i skoro sav posao na stazi odradio... Tako da samo pohvale!!!

-
- Legenda
Bio je brz, ali je svejedno radio tipične hami gluposti, pogotovo kod Kimija i Buttona. Nepotrebne.
Samo neka se trkaju.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=OnWGMyODW7o#[/youtube]

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
nije....nije...filipe baby je veci definitivno...
I like to race, not to do laps alone.
- Vuksa_KC
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Ipak nas Webber nije napustio, imamo novog.
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Pa i nije baš pehista ako naslov pobere u zadnjem zavoju zadnje utrke, a i kaj ga ovo ne sabotira Mercedes?
Da ga hebeš već je presumnjivo, prije sam mislio da je riječ o glupostima, ali ovo već nije normalno

Da ga hebeš već je presumnjivo, prije sam mislio da je riječ o glupostima, ali ovo već nije normalno

- elder
- Svjetski prvak
Bez obzira na sve mislim da bi bilo dobro za hamiltona da se vrati u mclaren, tam barem nije bilo takavih sranja.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Barem bi bio britanac u britanskom timu. Dok god je Švabo u mercedesu nema kaj tražiti tamo. Zna se koliko su spremni za švapskog prvaka u švapskom timu.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
Jel cisto pregrijavanje ili nesto drugo problem?
I like to race, not to do laps alone.
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Tu si u pravu,pokazalo se sta znaci bit britanac u britanskom timu 2007Dani je napisao/la:Barem bi bio britanac u britanskom timu. Dok god je Švabo u mercedesu nema kaj tražiti tamo. Zna se koliko su spremni za švapskog prvaka u švapskom timu.

Alonsista hasta la muerte..
- elder
- Svjetski prvak
Zasto su zeli Hamiltona u momcad, zna se da je Hamilton dobar mozda i najbolji kaj se tice razvoja i rada u vrijeme testiranja. Znam da bude vecina ljudi na forumu rekla da glup al nema veze nisam jedini koji tak misli i koji misli da mercedes to namjerno sabotira hamiltona.Dani je napisao/la:Barem bi bio britanac u britanskom timu. Dok god je Švabo u mercedesu nema kaj tražiti tamo. Zna se koliko su spremni za švapskog prvaka u švapskom timu.
Kad je zadnji put njemac bio prvak u njemackom timu?
Ako sam dobro vidio od 1950g do danas nije nikad bio njemac prvak u njemackom timu
Zadnja izmjena: elder, dana/u 26 srp 2014, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
- FerrariF1
- Početnik
- Navijam za: Ferrari - RAI - HAM
Sve mi ovo više lici na sabotažu prema HAM , isto tako i prema MSC dok je vozio 3 pune godine. Izgleda da ima neko jako bitan u momčadi koji je pristrasan ROS.
Smijesno je da se motor zapali na početku Q1 SMIJEŠNOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Smijesno je da se motor zapali na početku Q1 SMIJEŠNOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hvala MSC i RAI sto su Ferrari F1 Team drzali u vrhu
-
- Veteran
nevjerovatno, evo još paranoičnih.Urota
Rosberg i Mamić vladaju svijetom
...put u raj nije posut ružama...
- Kenny
- Legenda
- Navijam za: Williams i MS
Da mu jednostavno nije Chuck Norris frend?FerrariF1 je napisao/la: Izgleda da ima neko jako bitan u momčadi koji je pristrasan ROS.

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- Dani
- Legenda
Zanima me samo kako bi to Alonso prokomentirao da je na Hamiltonovom mjestu. Bila bi pokoja šljiva na glavama Wolfa i Laude.Chuck Norris je napisao/la:nevjerovatno, evo još paranoičnih.Urota

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Ova sezona me domislila na jedan crtic
Zadnja izmjena: F1NAC, dana/u 26 srp 2014, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
-
- Veteran
Moguće ali kad nije 2007 bilo šljiva na glavi Dennisa onda sumnjam da bi i sada bilo.Dani je napisao/la:Zanima me samo kako bi to Alonso prokomentirao da je na Hamiltonovom mjestu. Bila bi pokoja šljiva na glavama Wolfa i Laude.Chuck Norris je napisao/la:nevjerovatno, evo još paranoičnih.Urota
Nije mi jasan Rosberg i njegova skvadra, malo su glupi, zašto gotovo uvijek Hamiltonov bolid srede u kvalifikacijama korisnije im bi bilo u utrci
- Dani
- Legenda
Koliko kvarova je imao Alonso te godine? Da ti pomognem :link Ajde ne glupiraj se. Imao je jednake šanse kao i Hamilton. Da nije izletio u Japanu, bio bi prvak bez problema.
P.S: si čuo za parc fermme? Nema diranja po bolidu ili i to na diletantski način zaboravljaš?
P.S: si čuo za parc fermme? Nema diranja po bolidu ili i to na diletantski način zaboravljaš?

-
- Veteran
Ah ne moze se bolid srediti tijekom utrke.lolDani je napisao/la:Koliko kvarova je imao Alonso te godine? Ajde ne glupiraj se. Imao je jednake šanse kao i Hamilton. Da nije izletio u Japanu, bio bi prvak bez problema.
Ja mislim da oni u kvalifikacijama cekaju da ham ide u wc i onda rosberg uzme pilu a ostatak boxa zazmiri
A sto se tice 2007 nisam rekao da je imao kvarove al nije imao iste uvjete uostalom san RD je izjavio da se bore protiv alonsa ne ferraria
- Dani
- Legenda
Da u toj utrci. Za one koji znaju čitati sa razumijevanjem. U tom trenutku je Alonso bio drugi u prvenstvu, puno bliže od Kimija. Stoga je razumljiva ta izjava. Da se mene pita, Alonso nakon Mađarske ni ne bi više vozio za McLaren te sezone.

-
- Veteran
Prvi koji nije slusao naredbu momcadi je bio Hamilton pa je on taj koji je trebao biti kaznjen.A tebi je normalna ta izjava da su se borili protiv alonsa? Od sefa momcadi ne od trkaceg inzinjera!Pa normalno kako ti kazes britanac u britanskoj momcadiDani je napisao/la:Da u toj utrci. Za one koji znaju čitati sa razumijevanjem. U tom trenutku je Alonso bio drugi u prvenstvu, puno bliže od Kimija. Stoga je razumljiva ta izjava. Da se mene pita, Alonso nakon Mađarske ni ne bi više vozio za McLaren te sezone.

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
pa kad su se borili protiv njega, a alonso se svim silama borio protiv mclarena.... imao je u brazilu alonso nadzornika da gleda jel se favorizira koga i sta se ustanovilo???Chuck Norris je napisao/la:Prvi koji nije slusao naredbu momcadi je bio Hamilton pa je on taj koji je trebao biti kaznjen.A tebi je normalna ta izjava da su se borili protiv alonsa? Od sefa momcadi ne od trkaceg inzinjera!Pa normalno kako ti kazes britanac u britanskoj momcadiDani je napisao/la:Da u toj utrci. Za one koji znaju čitati sa razumijevanjem. U tom trenutku je Alonso bio drugi u prvenstvu, puno bliže od Kimija. Stoga je razumljiva ta izjava. Da se mene pita, Alonso nakon Mađarske ni ne bi više vozio za McLaren te sezone.
btw, u monzi alonsov pitsop je sjecam se bio sjajan, hamiltonov je bio 0,5 ili cak sekundu duzi... mogli su ga malo zadrzat i eto luje na prvu poziciju...
ali da se na kraju razumijemo, zelim alonsa nagodinu natrag u mclarenu, fali nam takav vozac, sa napomenom na vozac, ne covijek

po cemu to??? pa hamo ima 2012. sjajan auto i onda u maleziji zeznu box, bahrein opet box, spanjolska ne naspu mu dovoljno goriva u kvalama, u hockenheimu jedini probije gumu na ostatke dijelova bolida na trkacoj putanji (inace safety car za manje gluposti isao na stazu), u belgiji ga grosjean pokosi, singapur, odustaje iz sigurnoga vodstva, abu dhabi takodjer, u brazilu sudar sa hulkom....zonelsk je napisao/la:nije....nije...filipe baby je veci definitivno...
ove sezone ima sjajan auto , u australiji kabal za svjecicu, kanada kocnice, njemacka, kocnice, sada u hungaroringu se zapalio....
felipe si je dosta stvari sam znao zakuhat...
McLaren u <3