Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Slash
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: utrkivanje

Re: Lewis Hamilton

Post Postao/la Slash »

Jedna stvar je kad imaš 4 i pol godine u komadu takav bolid, a druga kad ga imaš prvi put u životu. Naravno da sad treba uživat u trenutku, jer, uostalom teško da će potrajat. Lewis mi izgleda ko lik koji bi stvaro volio izazov i mislim da cijelu godinu ili dvije ima ovakav bolid da bi mu bilo dosadno. No, to je moje mišljenje, možda sam i u krivu.
U svakom slučaju mislim da neće imati taj luksuz :D.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Baš sam guštao danas. Hamilton u režimu p2 motora ( očito slabija snaga ) vozi brže od Rosberga u "run away from Vettel" modu. Slično bi bilo i u Australiji da mehaničari nisu previdjeli grešku na motoru.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
speedy56
Legenda
Legenda
Navijam za: FAlonso ALotterer

Post Postao/la speedy56 »

Vi Mercedesovi, odn. Hamiltonovi navijaci valjda jedini mozete prozvakat sve ovo
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Ma ja sam sretan kad mu se niš ne pokvari.

slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

vidc je napisao/la:to sam čekao... lako je bilo prije srat a sad se valja izvlačit s ovim "vožnja s najboljim bolidom zaslužuje svaku pohvalu"
pa ovaj bolid je dominantniji nego ijedan red bullov zadnje 3 godine. jučer hamilton prizna da mu je krug bio bezveze, onako vozio na sigurno i osvojio pp... danas se vozika, štedi gorivo i ultra dominantno pobjedi... sad su takve stvari odjednom za pohvalu...
očito su se osim motora ove godine promijenili i kriteriji nekih navijača... 2014. godina-godina revolucije u formuli 1 hahaha
brzo se očito zaboravlja, sjeti se 2010. kad je RedBull na svakoj drugoj stazi u kvalifikacijama bio sekundu brži od konkurencije, neki put u rukama Webbera a neki put u Vettela ;)
...nebi dao ruku u vatru da je Mercedes brži sekundu a nebi to iskreno ni volio.

Prednost ove sezone su gume koje napokon pomažu Mercedesu dok su prijašnjih sezona im stvarale noćne more.
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Nakon dvije utrke reći da je ovaj bolid dominantniji nego RB 4 godine je glupost najveća,kao također već sada pričati o šetnji za osvajanje naslova .Uostalom pitat će se i Rosberga tu nešto
Naravno da nakon ove utrke se ne može reći da je nešto specijalno napravio,glatka pobjeda bez ikakve muke
...put u raj nije posut ružama...
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

Ne znam baš koliko će se pitat Rosberga, ali da će se pitat Vettela, to da.
Samo neka se trkaju.
vidc
Veteran
Veteran
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la vidc »

Ćale od Lewisa je napisao/la:
vidc je napisao/la:to sam čekao... lako je bilo prije srat a sad se valja izvlačit s ovim "vožnja s najboljim bolidom zaslužuje svaku pohvalu"
pa ovaj bolid je dominantniji nego ijedan red bullov zadnje 3 godine. jučer hamilton prizna da mu je krug bio bezveze, onako vozio na sigurno i osvojio pp... danas se vozika, štedi gorivo i ultra dominantno pobjedi... sad su takve stvari odjednom za pohvalu...
očito su se osim motora ove godine promijenili i kriteriji nekih navijača... 2014. godina-godina revolucije u formuli 1 hahaha
brzo se očito zaboravlja, sjeti se 2010. kad je RedBull na svakoj drugoj stazi u kvalifikacijama bio sekundu brži od konkurencije, neki put u rukama Webbera a neki put u Vettela ;)
...nebi dao ruku u vatru da je Mercedes brži sekundu a nebi to iskreno ni volio.

Prednost ove sezone su gume koje napokon pomažu Mercedesu dok su prijašnjih sezona im stvarale noćne more.
nisam ja ništa zaboravio....ako su 3-4 utrke (i to ako se dobro nategne) od 20 svaka druga utrka sezone, onda ok.
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

vidc je napisao/la:
Ćale od Lewisa je napisao/la:

nisam ja ništa zaboravio....ako su 3-4 utrke (i to ako se dobro nategne) od 20 svaka druga utrka sezone, onda ok.
RB je bio opaka sila 2010, pa te godine je Newey proizveo bolid koji je stvarao najvise downforcea od ikojeg bolida u povijesti F1.
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

slika

slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

Veceras ima Nicole da ga doooobro pocasti :-)
Alonsista hasta la muerte..
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la mrd »

Ova je najbolja:

slika
slika
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

Inače, ovo je bio 1. grand slam u karijeri (bar mislim, nek me netko ispravi ak nije) za Lewisa. Tj. ako baš picajzliramo nije zbog pola kruga vodstva Hulka, ali službeno je jer je svaki krug vodio (svaki put je prvi prešo preko start-finiša).
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Slash je napisao/la:Inače, ovo je bio 1. grand slam u karijeri (bar mislim, nek me netko ispravi ak nije) za Lewisa. Tj. ako baš picajzliramo nije zbog pola kruga vodstva Hulka, ali službeno je jer je svaki krug vodio (svaki put je prvi prešo preko start-finiša).
da al na stazi je bio iza Hulka jedno vrijeme tako da nije vodio svaki metar trke. Al eto priznali mu. Bravo Lewis. uzivaj dok te prst ne ulovi :D
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Lewis Hamilton defended Formula One against accusations of being boring on Thursday, suggesting that those raising their voices now Mercedes were on top had kept quiet when their teams were winning everything.
Mercedes have won the first two races of the new-look V6 turbo era with Nico Rosberg and Hamilton looking dominant while champions Red Bull and glamour team Ferrari are having to play catch-up.
Hamilton defends new-look F1 from Ferrari critics
"Someone else gets in the lead and they'll say something. It's the nature of the game."

slika
Alonso-champ
Veteran
Veteran

Post Postao/la Alonso-champ »

Jbg Hamo,izabro si pogresno vrijeme za biti najbolji :-)
Alonsista hasta la muerte..
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

I like leading from the front from pole, but if I'm honest it's not always what I enjoy the most.
Of course, I want to qualify on pole all the time. But leading from the front is different from coming through from the back and, ever since I was a kid, it's the races where you come from the back that really create an impression with people. I want it both ways!
za vidca. evo, rekao je to. zadovoljan?
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

da, zadovoljan. samo što pobjeda s neke niže pozicije nije ništa drugo nego produkt nečije greške ili kvara u kvalicikacijama...bilo vozača, bilo tima,bilo bolida. činjenica je da bez vrhunskog bolida nema ni probijanja naprijed. a u vrijeme DRS-a ni to više nije neka mudrolija...
Slash
Veteran
Veteran

Post Postao/la Slash »

vidc je napisao/la:da, zadovoljan. samo što pobjeda s neke niže pozicije nije ništa drugo nego produkt nečije greške ili kvara u kvalicikacijama...bilo vozača, bilo tima,bilo bolida. činjenica je da bez vrhunskog bolida nema ni probijanja naprijed. a u vrijeme DRS-a ni to više nije neka mudrolija...
To je točno.
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Mislim da je bezobrazno sta ovdje. Lewisu danas nitko nije cestitao... Nije imao lak posao, koliko god imao brz bolid, bio je pod pritiskom ajmo rec cijelu utrku... Kapa dolje, svaka cast!!!
McLaren u <3
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

:biggrin: Pa dobro, nije da će on ovo čitati. Ali danas je pokazao zašto ga je Mercedes doveo. Iako sa ovakvim bolidom bi i Button bio prvak. :biggrin:

slika
wolfman
HNL kladionica super velemajstor
HNL kladionica super velemajstor
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

McLewis je napisao/la:Mislim da je bezobrazno sta ovdje. Lewisu danas nitko nije cestitao... Nije imao lak posao, koliko god imao brz bolid, bio je pod pritiskom ajmo rec cijelu utrku... Kapa dolje, svaka cast!!!
bit će da je neko prokletstvo,prošlih godina se u SV temi skupio 1-2 posta nakon trke :)
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

McLewis je napisao/la:Mislim da je bezobrazno sta ovdje. Lewisu danas nitko nije cestitao... Nije imao lak posao, koliko god imao brz bolid, bio je pod pritiskom ajmo rec cijelu utrku... Kapa dolje, svaka cast!!!
Odlično je vozio 2x danas, prvi put da se odvoji od Rosberga i skupio 9 sec a drugi put kad je SC ponovo započeo utrku. Nisam vjerovao da će uspjet a ni momčad kad mu je rekla da bolid samo doveze do cilja, jer borit se s gumama slabijeg gripa je stvarno bilo odlično za gledat!
slika
Dani
Legenda
Legenda

Post Postao/la Dani »

Gume slabijeg gripa i dodaj još Rosbergov DRS. Da nije bilo SC-a, prednost bi bila preko 10 sekundi.

slika
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Rosbergu su otisle gume nakon 4 kruga već. Svejedno odličan fajt. Predobar.Totalno zasluzena pobjeda nakon svih pehova koji su ga pokopali proslih sezona
slika
Odgovori