Simulacije vožnje
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Armanini
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
- Vuksa_KC
- Veteran
Re: Simulacije vožnje
pa u ovim našim temama si umjeren, nego dok ove ostale počastiš xD
- Cuky
- Moderator
Ili: dabogda ti arma ne citirao postVuksa_KC je napisao/la:nova psovka: dabogda ti arma odgovorio na post

“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Armanini
- Svjetski prvak
hehe, stalno neki napadi.. ne citiram, ne citiram sa autorom posta.. pa gdje bi na kraj dosao kad seciram cijeli post i imam sto odgovorit na svaki dio.. 
nesto me bodne u oko i moram se ne slozit.. i onda kad odgovore i pokusaju me pobit onda je gotovo :=
zamjerio sam se polovici foruma u kratko vrijeme, cak i onima koji su cesto drzali moju stranu

da, neznam koji mi je qrac zadnje vrijemepa u ovim našim temama si umjeren, nego dok ove ostale počastiš xD

zamjerio sam se polovici foruma u kratko vrijeme, cak i onima koji su cesto drzali moju stranu

- Cuky
- Moderator
što jesi? ja znam za vidca i one mclarenovceArmanini je napisao/la:zamjerio sam se polovici foruma u kratko vrijeme, cak i onima koji su cesto drzali moju stranu

- Armanini
- Svjetski prvak
yep, vidc me razocarao :=, od mclarenovaca ocekivano, al i neki crveni su mi se cudom cudili.. jer sam se usudio rec da je recimo 2009 ferrari kanta.. jbga, nisam znao da moram uzdizat svaki ferrarijev bolid.. ucis dok si ziv :=
mislim, da budem iskren, ne volim bas ferrari fanove jer su mnogi nazalost baad (gori su samo mclarenovci
al ima ih onih "pravih" koji vole ferr zapravo zbog ljubavi prema samom autosportu, pa posljedicno tome je nekako logicno da volis i najvise cijenis sam vrh i tu strast i instituciju (ne volim tu rijec, al ajd :=
ma.. sve dok mi ti ne zamjeris u nekom postu necu da se menjam
kad dodje dan da me ti ospotas onda se povlacim iz rasprava 
ionako ne pisem cesto, al me uhvate ta razdoblja pa onda pisem cesto :=
nego malo ontopic :=
http://www.raceplace.mk/vacademy/2013/p ... tlaps.html" onclick="window.open(this.href);return false;
voze decki pun gas.. i svi sa hrvatskim kacigama
pitao sam banicevica, reko da mu je mod super, samo on nema ffb pa jos ostaje strah
ja skinuo, al nisam jos ubacio..

kao da je bilo sumnje :=
samo se nadam da nije ffb los
mislim, da budem iskren, ne volim bas ferrari fanove jer su mnogi nazalost baad (gori su samo mclarenovci

ma.. sve dok mi ti ne zamjeris u nekom postu necu da se menjam

ionako ne pisem cesto, al me uhvate ta razdoblja pa onda pisem cesto :=
nego malo ontopic :=
http://www.raceplace.mk/vacademy/2013/p ... tlaps.html" onclick="window.open(this.href);return false;
voze decki pun gas.. i svi sa hrvatskim kacigama

pitao sam banicevica, reko da mu je mod super, samo on nema ffb pa jos ostaje strah

ja skinuo, al nisam jos ubacio..
eto cuky pohvale za izbor verzijaKonačno neke grafički usklađene staze, lepe "moderne" staze, a ne ono jedna kao da je iz 2013, a druga kao da je za amigu pravljena Jedini minus je što u ovom modu nema tamo kod apgrejda da se podesi ffb za realfeel, možda to nije postojalo kad je izašao ovaj mod.

kao da je bilo sumnje :=
samo se nadam da nije ffb los

- Cuky
- Moderator
mene ljute ovi "novi" Ferrari fanovi koji su stigli zajedno sa Alonsom...za svaki uspjeh zaslužan je Fernando, a za svaki neuspjeh kriv je Ferrari ili Massa. Ja razumim da je Alonso čarobnjak, pokazao je to i kad je sa onim Minardijem ostavljao svoje momčadske po sekundu i nešto u kvalama, pa čak tu i tamo zalutao ispred nekog "jačeg". Ali hebemu, ekipa je ekipa...svi su zajedno krivi za loše, svi su zajedno zaslužni za dobro. Alonsa inače nisam volio (isti razlog kao i kod tebe
), ali sam ga naučio trpiti jer je u crvenom...no svaki put kad vidim neke od postova Fernando-fanova ovdje na forumu najradije bih otišao tamo u Maranello i šutnuo ga nogom u guzicu nek ode iz Ferrarija 
Što se tiče Ferrarijevih bolida, da malo je čudno nekima kad kažeš da je bolid kanta...ali drugog opisa nemaš za npr. F60 i F150th Italia, zar ne?
On topic:
ne voze dečki, bar ne na serveru...to su Megane vremena, samo je jedno ostvareno sa F3
(gledano u 23:00)
A što se staza tiče: ja sam (donekle) picajzla...tako da uvijek za moderne modove tražim što aktualnije staze, pa sam tako i sada birao od onih koje su izabrane.
Primjer jedan gdje sam isto zbog (picajzliranja) odbio uopće probati mod: F12013 mod (neznam točno koja grupa)...uglavnom, nahvalili se da je to "the best F1 mod ever for rFactor1" i onda pogledaš SS-ove i vidiš McLarena sa push-rod prednjim ovjesom

Što se tiče Ferrarijevih bolida, da malo je čudno nekima kad kažeš da je bolid kanta...ali drugog opisa nemaš za npr. F60 i F150th Italia, zar ne?

On topic:
ne voze dečki, bar ne na serveru...to su Megane vremena, samo je jedno ostvareno sa F3

A što se staza tiče: ja sam (donekle) picajzla...tako da uvijek za moderne modove tražim što aktualnije staze, pa sam tako i sada birao od onih koje su izabrane.
Primjer jedan gdje sam isto zbog (picajzliranja) odbio uopće probati mod: F12013 mod (neznam točno koja grupa)...uglavnom, nahvalili se da je to "the best F1 mod ever for rFactor1" i onda pogledaš SS-ove i vidiš McLarena sa push-rod prednjim ovjesom

- Armanini
- Svjetski prvak
nope, sve su to f3 krugovi.. ovo se samo krivi title hotlapova nekako ubacio..
offtopic
yep, alonsovi fanovi su definitivno najgori.. al i ocekivano malo, jer je za pretpostavit da su to sve klinci koji su "odrasli" nakon ferrari ere i alonso im je prvo ime..

offtopic

yep, alonsovi fanovi su definitivno najgori.. al i ocekivano malo, jer je za pretpostavit da su to sve klinci koji su "odrasli" nakon ferrari ere i alonso im je prvo ime..
haha, ovo mi je prejakouglavnom, nahvalili se da je to "the best F1 mod ever for rFactor1" i onda pogledaš SS-ove i vidiš McLarena sa push-rod prednjim ovjesom

- Cuky
- Moderator
evo taj SS 

Mislim ono "best ever" you wish...CTDP je za svoj F12006 mod napravio ne samo različite verzije ovjesa koje su postojale nego i različitu fiziku ovjesa za svaki bolid zasebno, ovisno o tome gdje se ovjes "hvata" na bolid. Pa isto tako i kad u nadogradnjama uzmeš za Hondu npr. nadogradnju za Francusku (ako se ne varam) gdje je Honda donijela 10-ak cm dulji međuosovinski razmak ne samo da je grafički prednji ovjes "nakrenut" prema naprijed i kotač pomaknut u istom smjeru, nego je i fizika ovjesa prilagođena toj novoj geometriji.

Mislim ono "best ever" you wish...CTDP je za svoj F12006 mod napravio ne samo različite verzije ovjesa koje su postojale nego i različitu fiziku ovjesa za svaki bolid zasebno, ovisno o tome gdje se ovjes "hvata" na bolid. Pa isto tako i kad u nadogradnjama uzmeš za Hondu npr. nadogradnju za Francusku (ako se ne varam) gdje je Honda donijela 10-ak cm dulji međuosovinski razmak ne samo da je grafički prednji ovjes "nakrenut" prema naprijed i kotač pomaknut u istom smjeru, nego je i fizika ovjesa prilagođena toj novoj geometriji.

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Da, sjecam se da je taj ctdp bio odličan. Šteta što nismo koji put zajedno na serveru probali.
Nego, zašto je sad pauza od 2 tjedna do pocetka f3? Zapravo za 2 tjedna je tek test utrka, početak lige za 3...
I sad bi kao trebali 3 tjedna nizat krugove po brnu na serveru, pa neki ce imat preko 1000 krugova jbt.
Nego, zašto je sad pauza od 2 tjedna do pocetka f3? Zapravo za 2 tjedna je tek test utrka, početak lige za 3...

I sad bi kao trebali 3 tjedna nizat krugove po brnu na serveru, pa neki ce imat preko 1000 krugova jbt.

- Armanini
- Svjetski prvak
sve su staze na serveru pa se moze votat..
a 2 tjedna su da se naprave skinovi i da se svi prijave koji misle vozit.. i da janosh smisli neka pravila, u sto sumnjam, al :=
a 2 tjedna su da se naprave skinovi i da se svi prijave koji misle vozit.. i da janosh smisli neka pravila, u sto sumnjam, al :=
- Armanini
- Svjetski prvak
- Vuksa_KC
- Veteran
Skroz zaboravim da postoji i ta California.
- Armanini
- Svjetski prvak
hh i meni je trebalo vremena da ga smjestim 
ok "autic".. iznenadjujuce malen, odnosno kratak..

ok "autic".. iznenadjujuce malen, odnosno kratak..
- Fiore
provozao sam malo ovaj f3 mod koji ce se vozit. na prvu, mod je vrlo dobar. gust ga je vozit. auto dobro reagira na setup. dobro se osjeti razlika izmedju hladih i zagrijanih guma. nije prezahtjevan za upravljanje, ali opet, ako se pretjera lako se izvrtit. ffb sa realfeelom radi dobro tako bi moglo bit jako dobrih utrka sa ovim ow-om.
- Armanini
- Svjetski prvak
wee, ajd konacno pravi komentar i kojem vjerujem 
janosh je jedino komentirao da krila ne utjecu na drag i da max krila ne utjecu na brzinu tako da je uvijek puno gripa pa da ima dojam koji put da vozi nfs
pitao je dal da proba malo postelat to, al su mnogi odmah reagirali protivno pa ce ostat kako je..

janosh je jedino komentirao da krila ne utjecu na drag i da max krila ne utjecu na brzinu tako da je uvijek puno gripa pa da ima dojam koji put da vozi nfs

pitao je dal da proba malo postelat to, al su mnogi odmah reagirali protivno pa ce ostat kako je..
- Fiore
nisam obratio paznju na krila i brzinu. ako je brzina uvijek ista, kako god krila bila postavljena, izgleda da ce se uvjek voziti sa max krilima.
- Armanini
- Svjetski prvak
yep, samo sto to mjenja karakter svake staze.. najvise monze.. al sto je tu je..
nego..
don't be that guy
nego..
don't be that guy

- Cuky
- Moderator
haha a opet nije dobro ni kao ja (npr. kad smo Megane vozili, kad sam ja bio Fiore) kad imam sigurno vodstvo pa i dalje naganjati kao da me sve sile nečiste progone, a ono 10 sekundi prednosti koju prospem samo par piksela preširokim izlaskom iz zavoja

- Haris KTM
- Navijam za: Scuderia Ferrari
imal ko bash dobru verziju ove staze za rf, mislim na stazu gore sa videa iznad, thx
- Armanini
- Svjetski prvak
watkins glen?
o da, jedna od najboljih staza za rf uopce.. konverzija iz simracewaya.. negdje je na forumu sec da nadjem..
ugl, staze se zov srw imestaze ako se ne varam..
o da, jedna od najboljih staza za rf uopce.. konverzija iz simracewaya.. negdje je na forumu sec da nadjem..
ugl, staze se zov srw imestaze ako se ne varam..
- Armanini
- Svjetski prvak
eh bad luck.. sjetio se ja da mi imamo i neku stranicu sa nekim stazama i da sam stavio tu stazu, al naravno, link je vec mrtav..
ugl, staza je Watkins Glen SRW
ako ne nadjes, cu je uploadat..
ugl, staza je Watkins Glen SRW
ako ne nadjes, cu je uploadat..
- Cuky
- Moderator
ćiribu ćiriba 
http://www.mediafire.com/download/s588t ... s_Glen.rar" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.mediafire.com/download/s588t ... s_Glen.rar" onclick="window.open(this.href);return false;

- Armanini
- Svjetski prvak
hehe
eh jbga, sad gledam, jucer nam je bas istekao server lol
al cu otvorit ja kad budete malo za voznju pa mozemo kakav drm na tom watkinsu.. luda kombinacija..
eh jbga, sad gledam, jucer nam je bas istekao server lol
al cu otvorit ja kad budete malo za voznju pa mozemo kakav drm na tom watkinsu.. luda kombinacija..
- Haris KTM
- Navijam za: Scuderia Ferrari
hvala decki, budem je cim prije probao, imao sam par nekih ali ni jedna nije izgledala kao ona na iracing simulaciji