Simulacije vožnje
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Cuky
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Simulacije vožnje
koliko gluposti ću još pročitati od Janosha? Pita dali da doradi mod pošto nije moguće odvoziti utrku sa radijatorima na 1 bez da se motor zadimi
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- Haris KTM
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Ja sam puno vise ocekivao od ove national lige, ni u najgore vrijeme F1Bosnia nije onako reagovala i ne pripremljeno usla u sampionat, prvo nasli su preteske staze i za prejake mashine jer nije do staze koliko do specijalni efekata koji pobudale dok neko lupi u nesta.
Ni u jednom trenutku nisam prezivio start, ali to nije razlog da ne nastavim ili pak ne cekam iduci race, ali kad sam vidio kako se restartuje server onda se nisam bash puno trudio, da pri tome dodam svoj hebeni volan koji je saltao po dvije brzine vise, tako da cjelokupni vikend od 3 verzije staza do laga i kocenja te odustajanja nastojim cim prije zaboraviti te doci na Instanbul Park
Ni u jednom trenutku nisam prezivio start, ali to nije razlog da ne nastavim ili pak ne cekam iduci race, ali kad sam vidio kako se restartuje server onda se nisam bash puno trudio, da pri tome dodam svoj hebeni volan koji je saltao po dvije brzine vise, tako da cjelokupni vikend od 3 verzije staza do laga i kocenja te odustajanja nastojim cim prije zaboraviti te doci na Instanbul Park

- Armanini
- Svjetski prvak
ma pristup je totalno pogresan..
prvo se birao mod koji ce bit zahtjevniji i bolji od megana, i kad se odabrao on ide dodatno sjebat ionako ne bas sjajan auto.. oduzevsi mu jedini karakter koji je imao.. a ta promjena je ja mislim zeznula i sam osjecaj na volanu, kojeg ja zapravo uopce ni nemam..
dalje kao sto kazes za staze, izabrane teze i zahtjevnije, sto je naravno ok, al na kraju se nezna ni sto ni kako, sulude prerade po stazi jer se nemoze/nezeli kaznjavat? prvo traktori, sad vidim nekakvi kombiji po stazi.. ja vece gluposti jos nisam vidio..
osobno neznam dal cu vozit ako ostane ovakvo "ozracje".. nemam gusta vozit natjecanje gdje je cilj u sto vecem iskoristavanju igre, staze, auta i postavki,
umjesto da se novi vozaci prilagodjavaju i uce i napreduju, mi se moramo raspravljat i izmisljat toplu vodu jer netko nece otvorit radiator na autu..
jbte 30 vozaca na gridu kad ce 5 mamlaza napravit vise sranja nego 20 normalnih..
prvo se birao mod koji ce bit zahtjevniji i bolji od megana, i kad se odabrao on ide dodatno sjebat ionako ne bas sjajan auto.. oduzevsi mu jedini karakter koji je imao.. a ta promjena je ja mislim zeznula i sam osjecaj na volanu, kojeg ja zapravo uopce ni nemam..
dalje kao sto kazes za staze, izabrane teze i zahtjevnije, sto je naravno ok, al na kraju se nezna ni sto ni kako, sulude prerade po stazi jer se nemoze/nezeli kaznjavat? prvo traktori, sad vidim nekakvi kombiji po stazi.. ja vece gluposti jos nisam vidio..
osobno neznam dal cu vozit ako ostane ovakvo "ozracje".. nemam gusta vozit natjecanje gdje je cilj u sto vecem iskoristavanju igre, staze, auta i postavki,
dakle, cisti alien pristup, bez imalo zelje za utrkivanjem, natjeravanjem i nadjebavanjem..Ja bi sve to zrtvovao za brzina kad sam online, takvo uzivanje je offline posla i nema sta to da radis kad treba da budes najbrzi
umjesto da se novi vozaci prilagodjavaju i uce i napreduju, mi se moramo raspravljat i izmisljat toplu vodu jer netko nece otvorit radiator na autu..
jbte 30 vozaca na gridu kad ce 5 mamlaza napravit vise sranja nego 20 normalnih..
- Mansell
- Test vozač
- Navijam za: Mercedes
Debilne gluposti se rade, katastrofa.
F1 FSONE 2009 DELO RACING LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
HISTORIC GTC 2011 F1-HR LEAGUE CHAMP
Mercedes-Benz 190E Cup Legends 2012 F1-HR LEAGUE CHAMP
F3000 2013 F1-HR LEAGUE CHAMP
Race of Champions 2014 BSR LEAGUE CHAMP
- Armanini
- Svjetski prvak
sto je je.. drago mi je da si se i ti izjasnio, ako je pameti trebao bi tvoj stav imat malo veci znacaj..
s druge pak strane.. prvenstvo je amatersko, to smo znali i to je ok.. pokusavat trazit neke drasticnije promjene je uzaludno (smanjivanje pomoci, ogranicavanje pogleda, normalniji modovi..) al radit ovakav cirkus nema smisla..
nego, taman su okolnosti da odvozimo par utrka sa drmom, sa normalnim pravilima i postavkama, mnogi su pred malo hvalili drm, mnogi kazu kako vole sto blize realnosti, pa bi nas trebalo nekoliko i bit.. pa da se vidi razlika i da se trkamo normalno i da jedino na pameti bude kako nac jos koju desetinku, a ne kako nac mjesto na stazi gdje se moze nac koja desetinka..
ovo je taman posred tjedna, nesmeta za nis, tako da nam je tu prakticki dosta doc utorak navecer malo na probu i dovoljno..
dok imamo tebe kao zicera
i kimija i fioreta kao redovne na podijima i za pobjede (i antisu
nemamo ni konkurenciju..
s druge pak strane.. prvenstvo je amatersko, to smo znali i to je ok.. pokusavat trazit neke drasticnije promjene je uzaludno (smanjivanje pomoci, ogranicavanje pogleda, normalniji modovi..) al radit ovakav cirkus nema smisla..
nego, taman su okolnosti da odvozimo par utrka sa drmom, sa normalnim pravilima i postavkama, mnogi su pred malo hvalili drm, mnogi kazu kako vole sto blize realnosti, pa bi nas trebalo nekoliko i bit.. pa da se vidi razlika i da se trkamo normalno i da jedino na pameti bude kako nac jos koju desetinku, a ne kako nac mjesto na stazi gdje se moze nac koja desetinka..
ovo je taman posred tjedna, nesmeta za nis, tako da nam je tu prakticki dosta doc utorak navecer malo na probu i dovoljno..
dok imamo tebe kao zicera

- Cuky
- Moderator
Problem je nastao jer je on htio prbližiti "bolje" i "lošije" vozače na način da olakša mod...no to je samo povećalo razlike jer oni bolji su mogli još jače napadati stazu, dok su oni slabiji mogli voziti brzo, ali zbog neiskustva nisu mogli stazu napadat kao oni bolji. Hvalio se na Pukekohe da je uspio, da su razlike male...nećeš ti, na krugu koji traje 54 sekunde razliku od 2-3 sekunde...sad na Spa se najbolje vidjelo da osim nekoliko vozača koji su jako blizu svi ostali imaju poveće zaostatke...
Ono što želim reći: umjesto da oni neiskusni uče na teži način, ide se njima u sustret i umanjuje užitak samog utrkivanja. Nije ni meni ovdje bilo najlakše u početku...gamepad, HGTC, forsirani pogled iz kokpita...ali eto, privikao sam se na te stvari...trebalo je i 2-3 godine da uhvatim nekakvu konkurentnost i još uvijek ima prostora za napredak, ali zabavljamo se...
I malo ljepše novosti...
http://www.virtualr.net/drm-revival-3-0 ... w-previews" onclick="window.open(this.href);return false;
Ono što želim reći: umjesto da oni neiskusni uče na teži način, ide se njima u sustret i umanjuje užitak samog utrkivanja. Nije ni meni ovdje bilo najlakše u početku...gamepad, HGTC, forsirani pogled iz kokpita...ali eto, privikao sam se na te stvari...trebalo je i 2-3 godine da uhvatim nekakvu konkurentnost i još uvijek ima prostora za napredak, ali zabavljamo se...
I malo ljepše novosti...
http://www.virtualr.net/drm-revival-3-0 ... w-previews" onclick="window.open(this.href);return false;

- harrahotto
Do sad sam uredno Caprija vozio, ali jučer saam na Nurbu probao Toyotu..Cuky je napisao/la: http://www.virtualr.net/drm-revival-3-0 ... w-previews" onclick="window.open(this.href);return false;
pa taj auto je predobar, možda nije snažan kao Capri, ali drži stazu nevjervatno, a zvuk kod promjene brzina je perfektan, stalno bi šaltao..
ngo, čitajući ovo o ligi, šta ne voze svi iz kokpita, tj, šta je moguće voziti i sa nekom tv pogledom??
vrh
- Cuky
- Moderator
ova liga sa Porscheom možeš koristiti koji god pogled želiš: kokpit, tv-kokpit (sa haube), sa nosa, Swingman (ono iza auta), bilo koji pogled na Home tipki, pa čak i sa Page Down kamerama (one sa staze, kao u prijenosima)...

- Cuky
- Moderator
evo mi sad u 'ladovini pale na pamet dvije staze umjesto Tsukube za DRM...stari dugački Spa ili stari A1-Ring

- Armanini
- Svjetski prvak
tocno to, o tome mu ja i stalno pizdim.. takvo sto samo napravi glupost..Problem je nastao jer je on htio prbližiti "bolje" i "lošije" vozače
ne samo olaksavanjem moda, nego pomocima, pogledom..
i dok netko tko vozi s haube il izvana ima pregled cijele staze, ne postoji slijepi zavoj za njega, vidi lijevo, vidi desno, vidi i iza, i vidi mjesto koje ce nestat do kocenja, al on se svejedno uputi tamo jer ima drukciji dojam staze.. zato i budu ta silna lupanja..
nije li to potpuno isti auto sa druggim skinom i zvukovima? tako su pisali, pa pitam.. ja se nisam bas puno navozio toyote..pa taj auto je predobar, možda nije snažan kao Capri,
hehe to je to!a zvuk kod promjene brzina je perfektan, stalno bi šaltao..
jos da je imat dobre pedale sa kvacilom, pa dobar h mjenjac, kakva to onda uzivancija mora bit kad mozes i sjebat promjenu brzina, al kad lijepo pogodis, pa medjugas, mislim da bi za duplo pojacalo dozivljaj..
meni je osobno stari spa bedasta staza, doduse vozio sam ga samo na rf2 sa f167 il koja je vec, i to nisam ni jedan krug odvozio kako treba pa nemam bas pravi dojam, al je staza valjda 70% flat..stari dugački Spa ili stari A1-Ring
stari a1 ring, kakav je taj?
btw, nisam vidio ako si stavi link za taj ring sto si rekao, pa nabaci ako ima..
- Cuky
- Moderator
link za nurb je na prošloj stranici, a stari A1 je Österreichring iz 1979 moda

- Armanini
- Svjetski prvak
listam malo po virtualr i nadjem na zanimljive komentare na video od nekog valjda top sim racera (a nije mans 
http://www.virtualr.net/driving-tips-fr ... onez-video" onclick="window.open(this.href);return false;
jest da vozi gt i na ovom nasem smjesnom volanu, al savjeti su na mjestu..
pogotovo prva 2:
- postavit volan na pravo mjesto da uvijek bude na istom mjestu i da ga hvatas uvijek na isti nacin.. to je ono sto mene redovno muci jer ja cesto lovim volan po cjeloj sobi.. nikako da ucvrstim taj stol, a najvise zato jer nikako nisam zadovoljan sa pozicijom kako sjedim, pa prenisko, pa dignem sic 10 cm, pa dignem i volan, pa opet sic, pa mi pedale predaleko, a njih sam podlogu zavidao, svega 2 vide, al mi se ni toliko neda vidat po ovoj vrucini
- a drugi jos vazniji je ono sto je meni najveci problem zapravo, a to je gledat daleko ispred.. najcesce patim od tog pocetnickog zurenja u zavoj i par metara ispred sebe.. jako se tesko rjesit navika.. kad god se prislim gledat daleko napred odmah bude bolje..
al komentari su o vozackim tehnikama i razlici.. pa su linkani super videi..
i to od nekih mrvicu boljih vozaca
telemetrija schumija i herberta je zanimljiva.. najludje mi je kolike schumi korekcije volana ima u sred zavoja u odnosu na ovog koji prakticki ima potpuno miran volan (rft style
a i smijeh ih je uvijek vidjet mlade
pa telemetrija msa i rubensa
http://www.scribd.com/doc/36634684/Schu ... arrichello" onclick="window.open(this.href);return false;
gdje je "najveca" razlika sto je rubens kocio desnom nogom..
i jos jedna usporedba, ovaj put preko sekunde i pol (100 metara lol)

http://www.virtualr.net/driving-tips-fr ... onez-video" onclick="window.open(this.href);return false;
jest da vozi gt i na ovom nasem smjesnom volanu, al savjeti su na mjestu..
pogotovo prva 2:
- postavit volan na pravo mjesto da uvijek bude na istom mjestu i da ga hvatas uvijek na isti nacin.. to je ono sto mene redovno muci jer ja cesto lovim volan po cjeloj sobi.. nikako da ucvrstim taj stol, a najvise zato jer nikako nisam zadovoljan sa pozicijom kako sjedim, pa prenisko, pa dignem sic 10 cm, pa dignem i volan, pa opet sic, pa mi pedale predaleko, a njih sam podlogu zavidao, svega 2 vide, al mi se ni toliko neda vidat po ovoj vrucini

- a drugi jos vazniji je ono sto je meni najveci problem zapravo, a to je gledat daleko ispred.. najcesce patim od tog pocetnickog zurenja u zavoj i par metara ispred sebe.. jako se tesko rjesit navika.. kad god se prislim gledat daleko napred odmah bude bolje..
al komentari su o vozackim tehnikama i razlici.. pa su linkani super videi..
i to od nekih mrvicu boljih vozaca

telemetrija schumija i herberta je zanimljiva.. najludje mi je kolike schumi korekcije volana ima u sred zavoja u odnosu na ovog koji prakticki ima potpuno miran volan (rft style

a i smijeh ih je uvijek vidjet mlade

pa telemetrija msa i rubensa
http://www.scribd.com/doc/36634684/Schu ... arrichello" onclick="window.open(this.href);return false;
gdje je "najveca" razlika sto je rubens kocio desnom nogom..
i jos jedna usporedba, ovaj put preko sekunde i pol (100 metara lol)
- Cuky
- Moderator
znam ovo gore za ova 2 savjeta, gledao sam to...ovo sa gledanjem u daljinu stvarno pomaže...nakon nekog vremena imaš osjećaj da se virtualni svijet oko tebe sporije kreće i da imaš puno više vremena za reagirati prije nadolazećeg zavoja. Također, na kvalama za VN Mađarske Brundle je pričao kad je Hulk sa prednjim kotačem na ulasku u zavoj nakon šikane izašao na travu pričao da je važno što više na rubu biti kako bi se smanjio kut zavoja...pokušavao sam to u treninzima za Spa u Porsche natjecanju i zbog toga sam krugova i krugova izgubio jer bih otišao malo previše prema rubu pa zahvatio travu, ali u krugovima u kojima bi uspio kako treba osjetnije brže sam mogao proć kroz zavoj nego sigurnijom putanjom.

- Armanini
- Svjetski prvak
da.. to je valjda jasno.. sto vise rasiris stazu, manje motas, nosis vise brzine..

kao primjer - u istom topicu je linkan video najbrzeg kruga huttu-a (jedan od najbrzih vozaca u sim svijetu, mislim da vozi samo iracing)
http://www.youtube.com/watch?v=YjkU5928O1s" onclick="window.open(this.href);return false;
doduse ovo nije iracing, a krug je sve samo ne regularan.. to je taj alien pristup, maximalno iskoristavanje.. uopce nemam ni malo respekta prema takvim krugovima i ne predstavljaju mi nis..
tocno, sto vise na rubu, al ne preko ruba jer je to protivno pravilima naravno - osim kod janoshavažno što više na rubu biti kako bi se smanjio kut zavoja..

kao primjer - u istom topicu je linkan video najbrzeg kruga huttu-a (jedan od najbrzih vozaca u sim svijetu, mislim da vozi samo iracing)
http://www.youtube.com/watch?v=YjkU5928O1s" onclick="window.open(this.href);return false;
doduse ovo nije iracing, a krug je sve samo ne regularan.. to je taj alien pristup, maximalno iskoristavanje.. uopce nemam ni malo respekta prema takvim krugovima i ne predstavljaju mi nis..
- Cuky
- Moderator
regularan je do izlaska iz prvog zavoja gdje izlazi izvan linija...
ovo što si napisao preko ruba...kako ćeš preko ruba ako je u zoni kočenja nakon linije još pola gume asfalta i onda trava? znači, čak ni sa gumom ne izađeš van staze jer ona vozi po liniji...osim eto, npr. u kočenju za šikanu nakon Eau Rouge gdje možeš iskoristiti i rubnik koji je na lijevoj strani, samo je gadno ako pretjeraš.
ovo što si napisao preko ruba...kako ćeš preko ruba ako je u zoni kočenja nakon linije još pola gume asfalta i onda trava? znači, čak ni sa gumom ne izađeš van staze jer ona vozi po liniji...osim eto, npr. u kočenju za šikanu nakon Eau Rouge gdje možeš iskoristiti i rubnik koji je na lijevoj strani, samo je gadno ako pretjeraš.

- Armanini
- Svjetski prvak
na rubu neceg il na granici neceg znaci na granici dopustenog/moguceg..
preko ruba/granice mislim na ovaj krug koji sam gore stavio gdje je na svakom izlasku gdje se moze cijeli van staze..
to je na izlazima..
a na kocenjima, odnosno ulascima.. to je druga stvar..tu je ta granica mogucnosti (vozit na "rubu" do spina) ovisno je o samom zavoju.. najcesce unutarnje gume nemaju nis loada na sebi i ako je auto jako stabilan, motor sporijeg odaziva, minimalno gasa, traction control, mozes jako cesto unutarnje gume stavit i na travu malo..
recimo s ovim porschom bi mogao prosirit svaki zavoj bez problema i to s opustenom desnom nogom..
a sa ovim smjesnim pravilom, da mozes bit sa one strane pasice, dozvoljeno je zapravo potpuno mjenjanje zavoja i prosirivanje za par metara.. doduse rjetko gdje je to moguce, al zna janosh gdje se moze
preko ruba/granice mislim na ovaj krug koji sam gore stavio gdje je na svakom izlasku gdje se moze cijeli van staze..
to je na izlazima..
a na kocenjima, odnosno ulascima.. to je druga stvar..tu je ta granica mogucnosti (vozit na "rubu" do spina) ovisno je o samom zavoju.. najcesce unutarnje gume nemaju nis loada na sebi i ako je auto jako stabilan, motor sporijeg odaziva, minimalno gasa, traction control, mozes jako cesto unutarnje gume stavit i na travu malo..
recimo s ovim porschom bi mogao prosirit svaki zavoj bez problema i to s opustenom desnom nogom..
a sa ovim smjesnim pravilom, da mozes bit sa one strane pasice, dozvoljeno je zapravo potpuno mjenjanje zavoja i prosirivanje za par metara.. doduse rjetko gdje je to moguce, al zna janosh gdje se moze

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
Bome ni ja, vidi se da je odličan vozač i krug je super odvožen, ali - neregularan. Time gubi sav moj respect. A vidim da i ostali tako razmisljaju u komentarima ispod videa.Armanini je napisao/la:maximalno iskoristavanje.. uopce nemam ni malo respekta prema takvim krugovima i ne predstavljaju mi nis..
Zadnjih dana sam bio bolestan pa nisam bas bio za kompom nesto, al eto isto da izrazim mišljenje kao i svi ostali da mi se nimalo ne svidja to sto janos radi.
ma lik nas trola garant, ovo ne može bit istina.Cuky je napisao/la:koliko gluposti ću još pročitati od Janosha? Pita dali da doradi mod pošto nije moguće odvoziti utrku sa radijatorima na 1 bez da se motor zadimi

- Cuky
- Moderator
E upravo to...meni ispada da on svaki "šampionat" namješta kako njemu odgovara, samo eto nije računao na Mansella koji se prilagođava valjda brže od Date iz Star TrekaArmanini je napisao/la:doduse rjetko gdje je to moguce, al zna janosh gdje se moze

@Kimi
evo ti njegov post sa FB-a
Testirao sam sa 25 auta i fps pada od 90 na 40 , al nije ni problizno lose kao na SPA al javio se jedan problem sa pregrejivanje motora kad je engine cooling na 1 pa sad moracemo da odlucimo jer ocete da svi dimimo u trci , da svi podesimo na 2,3 ili kolko da treba ili cemo da apdejtujemo mod da to bude sredjeno kako treba.

- Armanini
- Svjetski prvak
FPS DROP and engine cooling
Testirao sam sa 25 auta i fps pada od 90 na 40 , al nije ni problizno lose kao na SPA al javio se jedan problem sa pregrejivanje motora kad je engine cooling na 1 pa sad moracemo da odlucimo jer ocete da svi dimimo u trci , da svi podesimo na 2,3 ili kolko da treba ili cemo da apdejtujemo mod da to bude sredjeno kako treba.
mozda ti je i bolje da ne pratis grupu jer su to doslovni facepalmovi svaki dan

mnogo si brz cuky

kimi pretpostavljam da nisi jos vidio ni kombi

i kao neki sprd (ja se barem nadam

- Cuky
- Moderator
ja sam izašao iz grupe, obrisao mod i od sad vozim samo u normalnim, realnim uvjetima (koliko je moguće realno sa gamepadom naravno)

- K1M1
- HNL kladionica majstor
- Navijam za: Kimi i Frijns
hh koji proseri, umirem.
Slobodno mu napiši da je ideja genijalna... Imam i ja jedan prijedlog, skužio sam da se ne može odvozit cijela utrka samo s jednom litrom goriva. Treba to popravit. Isto tako, ja bih uvijek htio vozit s krilima 1-1, al ne ide, nemam dovoljno gripa. Nek i to doradi pod hitno.
nemam face pa nzm, al dal mu vi šta odgovorite na takve prosere?
edit: hahaha sad tek vidim kombi, lol koja komedija

Slobodno mu napiši da je ideja genijalna... Imam i ja jedan prijedlog, skužio sam da se ne može odvozit cijela utrka samo s jednom litrom goriva. Treba to popravit. Isto tako, ja bih uvijek htio vozit s krilima 1-1, al ne ide, nemam dovoljno gripa. Nek i to doradi pod hitno.
nemam face pa nzm, al dal mu vi šta odgovorite na takve prosere?

edit: hahaha sad tek vidim kombi, lol koja komedija

Zadnja izmjena: K1M1, dana/u 02 kol 2013, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.

- Cuky
- Moderator
ja sam mu odgovarao zbog sr*nja sa promjenama na stazi i kako se zaglavim u asfaltnoj zoni izlijetanja, pa mi je stavio video kako se može izvuć, nakon skoro minutu gnjavaže...to je njegov post koji mi je prelio čašu i zbog koje sam napustio grupu...još mi lik kaže da "ko će da krati taj će se i buniti"...mislim ono, wtf????

- Armanini
- Svjetski prvak
a i to je ono sto mi jos najludje od svega..
ti sa gamepadom pa vozis bez ikakvih helpova, a jedini je kao razlog za helpove pocetnici na tipkovnicama il gamepadu..
a i na ono ucenje kako izac iz tog sjebanog asfalta mi je vrh (ja to jos srecom nisam nis probao, neznam ni dal cu taj instabul vozit)
cak je janosh i snimio video kako se izlazi da pokaze cukyu.. dakle ako izadjes van staze na taj asfalt, prvo se auto cijeli nekako uvija u taj asfalt i kad se zaustavi nemozes se pokrenut..
onda moras iskljucit tc (dakle ocito je da se vozi i ovakav olaksan auto s tcom) i probat nekako krenut.. a siguran sam da 90% njih nema tipku za tc negdje "pri ruci"..
ti sa gamepadom pa vozis bez ikakvih helpova, a jedini je kao razlog za helpove pocetnici na tipkovnicama il gamepadu..
a i na ono ucenje kako izac iz tog sjebanog asfalta mi je vrh (ja to jos srecom nisam nis probao, neznam ni dal cu taj instabul vozit)
cak je janosh i snimio video kako se izlazi da pokaze cukyu.. dakle ako izadjes van staze na taj asfalt, prvo se auto cijeli nekako uvija u taj asfalt i kad se zaustavi nemozes se pokrenut..
onda moras iskljucit tc (dakle ocito je da se vozi i ovakav olaksan auto s tcom) i probat nekako krenut.. a siguran sam da 90% njih nema tipku za tc negdje "pri ruci"..
- Cuky
- Moderator
ja neznam koristite li vi onu "TC Override" kontrolu? Ja iako više ne vozim sa TC-om i dalje nju imam mapiranu na gamepadu, navika valjda...i nekad, kad sam sa Meganom znao koristiti TC na Low, mi je dobro dolazila u nekim zavojima gdje bi me TC bespotrebno usporavao.
A za Istanbul...nije da sam mu dao link na WCP stazu gdje su mogućnosti kraćenja u zadnjem sektoru i šikani elegantno riješene postavljanjem malo veće pasice koja je još dodatno označena čunjem na unutrašnju stranu nego to nije ni prokomentirao sa "vidjet ćemo" i sl...rekao je da su u trećem sektoru u brzom zavoju prije busne svi išli van i da smo na taj način pali na testu i da više nema promjena nego kako on odluči tako da će bit.
A za Istanbul...nije da sam mu dao link na WCP stazu gdje su mogućnosti kraćenja u zadnjem sektoru i šikani elegantno riješene postavljanjem malo veće pasice koja je još dodatno označena čunjem na unutrašnju stranu nego to nije ni prokomentirao sa "vidjet ćemo" i sl...rekao je da su u trećem sektoru u brzom zavoju prije busne svi išli van i da smo na taj način pali na testu i da više nema promjena nego kako on odluči tako da će bit.

- Armanini
- Svjetski prvak
Imam i ja jedan prijedlog, skužio sam da se ne može odvozit cijela utrka samo s jednom litrom goriva.
haha da bas to.. a najbolje mi bilo na bathu.. sat i pol utkre, a ja idem u box samo natocit do vrha, gume se jos nisu ni nacele.. za jos sat i pol bi bile..
hehe, da ti si mu se zamjerio zbog stalnih napada, pa ti je poceo i spustat na kraju..još mi lik kaže da "ko će da krati taj će se i buniti"...mislim ono, wtf????
jos je i izdvojio samo par vozaca i tebi pustio ime iznad auta u nekom krugu gdje si ti bio najvise izvan staze uz komentar - tako je realno il nes u tom smislu..
odgovaramo odgovaramo, ne boj se kimi.. i to svi redom.. i od nas tu, cuky, mans, hotto i ja, i ostali takodjer..
a ostali koji se ne vole bas izjasnjavat samo lajkaju te postove kontre..
ja imam sve veci osjecaj da sljedece utrke nece ni bit i da ce se zavrsit ovo prvenstvo vrlo brzo..
ja neznam koristite li vi onu "TC Override" kontrolu? Ja iako više ne vozim sa TC-om i dalje nju imam mapiranu na gamepadu, navika valjda...i nekad, kad sam sa Meganom znao koristiti TC na Low, mi je dobro dolazila u nekim zavojima gdje bi me TC bespotrebno usporavao.
nemam pojma ni sto je to

ja sam jedino stavio na volan gumb za tc na meganima, pa sam ga na startu iskljucio i poslije ukljucio.. a jednu sam utrku vozio pol pol..
Zadnja izmjena: Armanini, dana/u 02 kol 2013, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.