Fernando Alonso [#14]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Schumy.d
Legenda
Legenda
Ja sam: Vozač
Navijam za: Ferrari

Re: Fernando Alonso

Post Postao/la Schumy.d »

F1NAC je napisao/la: sta je trebao stati u zavoju ? pa ful jako je usporio vettel
Ma nema govora uopće. Ono je njegova greška. Išao je preoptimistočno tamo gdje mjesta nije bilo i pogriješio je.
Bio je tek 1. krug i nije mu taj prolazak bio neophodan, morao je biti oprezniji.
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Schumy.d je napisao/la:
Dero je napisao/la: Kako je to vozačeva greška?
Vozačeva greška je kad se onako glupo zabiješ u zadnji kraj bolida ispred sebe i uništiš krilo.
Potpuno bespotrebno, išao je glavom u zid. ;)
Trebao je biti strpljiviji po onim uvjetima ali da je Vettel bio bezobrazan u to nema sumnje
...put u raj nije posut ružama...
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

Schumy.d je napisao/la:
F1NAC je napisao/la: sta je trebao stati u zavoju ? pa ful jako je usporio vettel
Ma nema govora uopće. Ono je njegova greška. Išao je preoptimistočno tamo gdje mjesta nije bilo i pogriješio je.
Bio je tek 1. krug i nije mu taj prolazak bio neophodan, morao je biti oprezniji.
pa vidilo se da ga je vettel iznenadio nije on znao da ce u tom momentu jako sporo ici , greska je bila nastavaljanje trke sa slomljenim krilom , oboje su vozacke greske al ovo s nastavljanjem voznje je glupo
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la F2004_the_best_ever »

Fernando, a da na sljedećoj utrci pokušaš da voziš bez prdnjeg krila :?: :x . Šta ima on da filozofira oko toga da li se može voziti sa oštećenim prednjim krilom ili ne, pa on to krilo i ne vidi, on može samo da bira koje će gume staviti. ;)
Ali i da nije imao udes vjerovatno bi završio na 5-6 mjestu jer očigledno Ferrari ovdje nije imao race pace.
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

Vettel je prikocio vise nego sto je trebalo namjerno,nenamjerno Alonso je pokusao zakociti,bio je lagani touch kakvih smo vidjeli koliko hoces .Ova danasnja krila su krivac ako cemo traziti krivca.Kimiju otpadne pola krila kad je nagazio curb.Steta,bilo bi zanimjlivo vidjeti sto bi napravio.
Schumy.d
Legenda
Legenda

F2004_the_best_ever je napisao/la: Ali i da nije imao udes vjerovatno bi završio na 5-6 mjestu jer očigledno Ferrari ovdje nije imao race pace.
Ja se uopće ne slažem. Mislim da se danas moglo biti ispred oba Mercedesa sigurno. ;)
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

I ja mislim da bi Alonso odvezao mnogo bolju trku od Masse, ako je Massa završio 5. Alonso je mogao biti bar 3. ili 4.
slika
Alonso Fernando
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Fernando Alonso only

Post Postao/la Alonso Fernando »

F2004_the_best_ever je napisao/la:Fernando, a da na sljedećoj utrci pokušaš da voziš bez prdnjeg krila :?: :x . Šta ima on da filozofira oko toga da li se može voziti sa oštećenim prednjim krilom ili ne, pa on to krilo i ne vidi, on može samo da bira koje će gume staviti. ;)
Ali i da nije imao udes vjerovatno bi završio na 5-6 mjestu jer očigledno Ferrari ovdje nije imao race pace.
Fernando je bolji od Masse u 19 od dvadeset utrka koliko go ti to tesko padalo.
Pogledaj vremensku razliku u Australiji da ne idemo dalje.
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Schumy.d je napisao/la:
F2004_the_best_ever je napisao/la: Ali i da nije imao udes vjerovatno bi završio na 5-6 mjestu jer očigledno Ferrari ovdje nije imao race pace.
Ja se uopće ne slažem. Mislim da se danas moglo biti ispred oba Mercedesa sigurno. ;)
Nije ovdje Ferrari imao tempo, završio bi ispred Masse ali iza Red Bulla i Mercedesa a i pitanje je šta bi bilo sa Buttonom da je ostao na stazi. ;)
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

Bad luck today, as always over 19 races will be compensated and we are ready to recover good points in the next race! —
slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

F2004_the_best_ever je napisao/la: Nije ovdje Ferrari imao tempo, završio bi ispred Masse ali iza Red Bulla i Mercedesa a i pitanje je šta bi bilo sa Buttonom da je ostao na stazi. ;)
Ne mora uopće značiti... Da je ostao blizu Vettela, vjerujem da bi ga i pretekao. Sasvim drugačija utrka.
Massa je potrošio rano gume i tu je bio problem njegove brzine i nije mogao stići Mercedese.
Pogledaj na kraju Massinih 13 sekundi zaostatka za Rosbergom, a išao je jednom više u boks. Da je malo bolje čuvao gume, vjerujem da bi mogao uhvatiti Mercedesa, barem Lewisa.
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Alonso Fernando je napisao/la: Fernando je bolji od Masse u 19 od dvadeset utrka koliko go ti to tesko padalo.
Pogledaj vremensku razliku u Australiji da ne idemo dalje.
Pa je ne sporim da bi on u utrci bio ispred Masse. ;)
F1NAC je napisao/la:
Bad luck today, as always over 19 races will be compensated and we are ready to recover good points in the next race! —
Alonso me već počinje nervirati sa tim svojim izjavama, nije on PR već vozač, ako tako nastavi mogao bi ruku pod ruku sa Robertom Vallorosi. ;)
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Da je Alonso ostao živ barem ne bi imali ova sranja od momčadskih odredba unutar Merca i RBa :P
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Caldor »

Precjenjujete Alonsa i Ferrari danas. Nije danas Ferrari ni blizu bio na razini Australije. Kad Massa vozi loše, to obično znači da je bolid prosječan ili loš. Kad je bolid savršen onda Massa briljira. Danas nije briljirao (osim pred kraj na friškim gumama protiv svih na starijima), pa zato ove priče da je ALonso ostao i slične ne drže vodu.
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

Dero je napisao/la:Da je Alonso ostao živ barem ne bi imali ova sranja od momčadskih odredba unutar Merca i RBa :P
Hehe, u stvari je Alonso kriv za sve ovo kasnije! To mu je i bila namjera da okrene publiku na svoju stranu i kontra glavnih konkurenata!
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
Matt_77
Početnik
Početnik

Post Postao/la Matt_77 »

Toon je napisao/la:
Dero je napisao/la:Da je Alonso ostao živ barem ne bi imali ova sranja od momčadskih odredba unutar Merca i RBa :P
Hehe, u stvari je Alonso kriv za sve ovo kasnije! To mu je i bila namjera da okrene publiku na svoju stranu i kontra glavnih konkurenata!
hahaha, moguće je i to :lol:
F2004_the_best_ever
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Caldor je napisao/la:Precjenjujete Alonsa i Ferrari danas. Nije danas Ferrari ni blizu bio na razini Australije. Kad Massa vozi loše, to obično znači da je bolid prosječan ili loš. Kad je bolid savršen onda Massa briljira. Danas nije briljirao (osim pred kraj na friškim gumama protiv svih na starijima), pa zato ove priče da je ALonso ostao i slične ne drže vodu.
Potpuno se slažem sa tobom, Ferrari ovdje nije imao tempo da se bori protiv Red Bulla i Mercedesa, možda zbog visokih temperatura, u Kini će opt biti hladnije pa možda opet Ferrari bude imao tempo za podium i pobjedu. ;)
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Iskreno mislim da nikad nećemo znat da li je Ferrari imao tempo danas ili ne. Massa je nakon lošeg starta ušao u Stand By mod, a Alonso je svojom greškom ispao...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

A jel znate možda zašto Alonso nije odma došao u box? Jasno mi je da on ne vidi prednje krilo ali sigurno osjeća da se bolid ne ponaša kako treba a i tim mu je sigurno rekao da je prednje krilo otišlo. Prvo sam pomislio da želi ostati vani tako dugo da se staza malo osuši pa može stavit slickove ali šteta je bila toliko velika da bi previše vremena izgubio.
F1NAC
Moderator
Moderator

Post Postao/la F1NAC »

King iCool je napisao/la:A jel znate možda zašto Alonso nije odma došao u box? Jasno mi je da on ne vidi prednje krilo ali sigurno osjeća da se bolid ne ponaša kako treba a i tim mu je sigurno rekao da je prednje krilo otišlo. Prvo sam pomislio da želi ostati vani tako dugo da se staza malo osuši pa može stavit slickove ali šteta je bila toliko velika da bi previše vremena izgubio.
ma i mu krilo nije otpalo steta bi opet bila velika jer bi gubio dosta u brzim zavojima
slika
wolfman
HNL kladionica super velemajstor
HNL kladionica super velemajstor
Navijam za: Vettel

Post Postao/la wolfman »

a najvjerojatnije nije išao u boks zato jer je mislio da nije tak strašno,ipak je ostao na drugom mjestu cijeli krug
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

Kravitz je rekao da su odmah u Ferrariju pripremili novo krilo i 2 seta guma: Intermedije i Medium. Alonso je trebao odabrati što da mu stave. Logično je bilo da uđe i stave intermedije, ali je vjerojatno on mislio da može pričekati još par krugova dok se staza posuši dovoljno za slick gume. Greška Alonsa. Greška Ferrarija je u tome što su trebali umjesto "što želiš" reći "ulazi unutra, ne bacaj se na prsa u plićak"

slika
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

greškica na startu ga koštala borbe za podij. ustvari je grozno kako su ova prednja krila krhka. al eto, opet je mogao ić u boks a ne kockati se. ne znam tko je kriv, on ili tim, to sad nije ni bitno...
Dero
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Dero »

Što je najžalosnije bolid se nije ni talo loše ponašao sa strganim krilom i očito je Alonso procijenio da može jos 1-2 kruga odvoziti pa izgubiti oko par sekundi nego imati 1 više pit stop. Ferrari s druge strane je trebao zahtjevati ulazak i reci Alonsu da je šteta prevelika za nastavak
Cuky
Moderator
Moderator

Post Postao/la Cuky »

ali mislim da bi krilo samo po sebi i izdržalo tih par krugova. Jer na pravcu prije na kojem je maksimalna brzina nešto veća nije otpalo, otpalo je kada se našao iza Webbera, tj. kada je naletio na turbulentni zrak sa njegovog bolida. Mislim da je to razlog zašto krilo nije izdržalo. Ali ajde ga znaj sada, završilo se kako jest i nema druge nego čekat Kinu

slika
Odgovori