Utrke 2011 - Arhiva-Komentari
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- Zweki
- Gerijatrija foruma
Re: VN Mađarske, Hungaroring 29.-31.7.2011.
Ijaaoooo! Kako volim kišu! Odmah sam hepiška. 

"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
- kowalski
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozač
Vjerojatno nas očekuje fantastična utrka.
Srećom ne pada jaka kiša, pa ne 'prijeti opasnost' od SC-a
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- kevin
- Navijam za: Hamilton
nebi se kladio.mislim da če biti pod sckowalski je napisao/la:Vjerojatno nas očekuje fantastična utrka.

kad bi svaki čovjek bio čovjek,onda bi svaki kamen bio dragulj
- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
joj sto usra alonso start, odlicno vozi za sada
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari
Alonso je strasno brz, samo sto ga webber koci, mora ga se rijesiti sto prije

-
- Test vozač
- Navijam za: Za kog ove godine navijat
- Zweki
- Gerijatrija foruma
Hahaha! Odlična utrka, stvarno odlična. Sada već teško mogu odlučiti koja mi je za 10 ove sezone. Biti će da ću i za ovu utrku dati ocjenu 9.
Pušioničarski je ovo završilo za Hamiltona, ali neka, prvo si je sam kriv za izvrtanje na stazi, a onda opet sam kriv za nesmotreno okretanje. Pih, nek se orijentira na iduću sezonu i nek radi s momčadi na tome, pa možda napokon Red Bull više ne bude klasa za sebe, odnosno superioran. Budimo realni, ako Vettel neće imati neke žešće pehove, a za to je mala vjerojatnost, stići ga ne može ni on, a ni ostali (barem ne lako). Ova sezona je baj, baj.
Čini mi se da je ona Katrica dok je gorila nešto malo i "eksplodirala" u trenu kada je onaj išao s aparatom za gašenje požara oko nj. (na lijevoj strani)
Sve u svemu utrka je bila mrak.
Pušioničarski je ovo završilo za Hamiltona, ali neka, prvo si je sam kriv za izvrtanje na stazi, a onda opet sam kriv za nesmotreno okretanje. Pih, nek se orijentira na iduću sezonu i nek radi s momčadi na tome, pa možda napokon Red Bull više ne bude klasa za sebe, odnosno superioran. Budimo realni, ako Vettel neće imati neke žešće pehove, a za to je mala vjerojatnost, stići ga ne može ni on, a ni ostali (barem ne lako). Ova sezona je baj, baj.
Čini mi se da je ona Katrica dok je gorila nešto malo i "eksplodirala" u trenu kada je onaj išao s aparatom za gašenje požara oko nj. (na lijevoj strani)

Sve u svemu utrka je bila mrak.

"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
odlicna utrka, ocjena 10 ali sam i sretan i u *urcu.... ovaj moje je u*rao cisto dobivenu utrku, kazna sasvim zasluzena... a vettel??? dizi spomenik neweyu i bullu....
McLaren u <3
- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
zarađeno drugo mjesto sa realno sporijim bolidom od McM-a i fino kontroliranje utrke opet nije dovoljno mrziteljima ovog vozačaMcLewis je napisao/la: a vettel??? dizi spomenik neweyu i bullu....

samo ću reći, sramotna izjava

"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- darky
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
utrka nije za 10, možda za 8, ali po meni za 7 (nakon kanade i 7 je dovoljno)
razlog:
početak na mokrome savršen
2 stint : spavanje
nakon prve promjene sve se ustajalo do spavanja i da nije bilo luisovih piruteta čak bi i zaspao
3 stint:
opet uzbuđenje oko kiša i guma
završetak, opet uspavanka i da hamilton nije pretekao webera bila bi čista dosada
razlog:
nakon prve promjene sve se ustajalo do spavanja i da nije bilo luisovih piruteta čak bi i zaspao
3 stint:
završetak, opet uspavanka i da hamilton nije pretekao webera bila bi čista dosada
- Zweki
- Gerijatrija foruma
Očito da samo ako se nešto događa oko Hamiltona onda je zabavno.darky je napisao/la:utrka nije za 10, možda za 8, ali po meni za 7 (nakon kanade i 7 je dovoljno)
razlog:
3 stint:

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Što je danas napravio u trci ? nis vozika se kad ima prednostDomi je napisao/la:zarađeno drugo mjesto sa realno sporijim bolidom od McM-a i fino kontroliranje utrke opet nije dovoljno mrziteljima ovog vozačaMcLewis je napisao/la: a vettel??? dizi spomenik neweyu i bullu....![]()
samo ću reći, sramotna izjava

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- darky
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
prestigao vetela na stazi???F1NAC je napisao/la:Što je danas napravio u trci ? nis vozika se kad ima prednost
to nije ništa?
- elder
- Svjetski prvak
- Navijam za: Lewis Hamilton
Ja sam dal ocjenu 8:
1.Button - Konstantna trka, vrlo brzi krugovi, odlicna strategija, tajming i odabir guma => trenutno najbolji u tom sektoru
2.Vettel - Nista posebno nista pokazano
3.Alonso - Ne briljantna trka, ali dobar rezultat mogao puno bolje
4.Hamilton - Odlicna preticavanja, voznja u losim uvjetima, katastrofalne odluke strategije, trebal pobjediti ali to je F1
5.Webber - ne bas osobit vozac po kisi, isto kao i kod hamiltona kaj se tice strategije
Da nije pobjedil Mclaren ocjena bi bila jos manja jer su zasluzili pobjedu. A 10 bi bila da je bilo 1, 2
1.Button - Konstantna trka, vrlo brzi krugovi, odlicna strategija, tajming i odabir guma => trenutno najbolji u tom sektoru
2.Vettel - Nista posebno nista pokazano
3.Alonso - Ne briljantna trka, ali dobar rezultat mogao puno bolje
4.Hamilton - Odlicna preticavanja, voznja u losim uvjetima, katastrofalne odluke strategije, trebal pobjediti ali to je F1
5.Webber - ne bas osobit vozac po kisi, isto kao i kod hamiltona kaj se tice strategije
Da nije pobjedil Mclaren ocjena bi bila jos manja jer su zasluzili pobjedu. A 10 bi bila da je bilo 1, 2
Darkness rises when silence dies
- F1NAC
- Moderator
Mislio sam na Vettela sto je uradio .darky je napisao/la:prestigao vetela na stazi???F1NAC je napisao/la:Što je danas napravio u trci ? nis vozika se kad ima prednost
to nije ništa?

- Domi
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Schumacher - Kimi
definiraj kaj više je mogao napraviti osim prestizanja alonsa na sporijim gumama i kontroliranja utrke s prednosti od 80 bodova a i zamalo je ostvario stopostotni učinak ? 
ocjena utrke 9

ocjena utrke 9
Zadnja izmjena: Domi, dana/u 31 srp 2011, 16:36, ukupno mijenjano 2 puta.
"Life is about passions. Thank you for sharing mine" - Michael Schumacher, Brazil GP 2012
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
trka odlična i uzbudljiva, općenito gledajući. Dao sam ocjenu 9, za Hungaroring nisam ovo očekivao jer kao što kažu Hungaroring je Monte Carlo be zidova.

- F1NAC
- Moderator
Alonso je imao spaljene gume .. Ako je to podvig onda bravo Sebastian (kako bi na autosportu rekli PASS master)Domi je napisao/la:definiraj kaj više je mogao napraviti osim prestizanja alonsa na sporijim gumama i kontroliranja utrke s prednosti od 80 bodova a i zamalo je ostvario stopostotni učinak ?
ocjena utrke 9

- Armanini
- Svjetski prvak
sto je danas napravio u utrci? zavrsio 2. da nije bilo *ranja lewisa zavrsio bi 3. najveca prednost ove sezone.. imao izleta po stazi, imao mirnu glavu, utrka ravna prvaku.. neznam o kakvoj prednosti pricas..
utrka fantasticna.. lewis je rasturio utrku, sve do zadnje polovice gdje bi vjerojatno button i bez zajeba sa intericama i kazne uzeo pobjedu, al tu nije lewis kriv..
button - klasicna njegova pobjeda.. poklopilo mu se fantasticno za 200 utrku.. i drago mi je sto je on pobjedio i priblizio se ovima (za mene je prvenstvo izmedju lewisa, webbera, alonsa i buttona i to je napeto)..
alonso milijun izleta, ovaj ferrari je stvarno pusiona na hladnim uvjetima.. za mokro da ne govorimo.. gle samo koji gay start su imali..
massa ko massa.. mora on zaglavit iza nekog mercedesa i naravno nikako prestic.. al je imao zabavnu utrku.. napreticao se.. isto ko i rosberg..
schumi poceo odlicno, zavrsio bezveze..
webber falinga ko i lewis..
pohvale za di restu.. konacno uspjesna utrka..
ko ce docekat belgiju sad..
utrka fantasticna.. lewis je rasturio utrku, sve do zadnje polovice gdje bi vjerojatno button i bez zajeba sa intericama i kazne uzeo pobjedu, al tu nije lewis kriv..
button - klasicna njegova pobjeda.. poklopilo mu se fantasticno za 200 utrku.. i drago mi je sto je on pobjedio i priblizio se ovima (za mene je prvenstvo izmedju lewisa, webbera, alonsa i buttona i to je napeto)..
alonso milijun izleta, ovaj ferrari je stvarno pusiona na hladnim uvjetima.. za mokro da ne govorimo.. gle samo koji gay start su imali..
massa ko massa.. mora on zaglavit iza nekog mercedesa i naravno nikako prestic.. al je imao zabavnu utrku.. napreticao se.. isto ko i rosberg..
schumi poceo odlicno, zavrsio bezveze..
webber falinga ko i lewis..
pohvale za di restu.. konacno uspjesna utrka..
ko ce docekat belgiju sad..
- fenomeno
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
zanimljiva utrka, pogotovo za Mađarsku
McLaren - danas najbrži,ali Hamiltonova katastrofalna taktika i okkretanje ih je koštalo 1-2., Button fenomenalan
Red Bull - Vettel kontrolira 3.misto.ali mu je Hamilton poklonia 2., Weeber nekako ispod nivoa
Ferrari - danas 3.ekipa, Alonso uz dosta greškica ipak na postolju, a Massa nakon okretanja ipak dospia do 6.mista, protiv Webbera i Hamiltona nemoćan
Mercedes - sve osim starta veoma slabo
Renault - danas katastrofalno
Toro Rosso - odlični, oba u bodovima s 17. i 23. startnog mista
Sauber - Perezu loš start sve upropastia, Koba većinu utrke u bodovima, ali onaj kobni krug ga košta
McLaren - danas najbrži,ali Hamiltonova katastrofalna taktika i okkretanje ih je koštalo 1-2., Button fenomenalan
Red Bull - Vettel kontrolira 3.misto.ali mu je Hamilton poklonia 2., Weeber nekako ispod nivoa
Ferrari - danas 3.ekipa, Alonso uz dosta greškica ipak na postolju, a Massa nakon okretanja ipak dospia do 6.mista, protiv Webbera i Hamiltona nemoćan
Mercedes - sve osim starta veoma slabo
Renault - danas katastrofalno
Toro Rosso - odlični, oba u bodovima s 17. i 23. startnog mista
Sauber - Perezu loš start sve upropastia, Koba većinu utrke u bodovima, ali onaj kobni krug ga košta
- Armanini
- Svjetski prvak
ja zaboravio pohvalit odlicnog kovu koji je drzao vlakic brzih bolida i odlicno se branio u prvom zavoju.,. tko ga se usudio probat prestic zavrsio je gubljenjem dvije pozicije 
steta zbog dnfa..

steta zbog dnfa..
- F1NAC
- Moderator
- Armanini
- Svjetski prvak
joj okinuo sam na to..
pa nemozes bit toliki cok i izvrtit se u pitu
pa nemozes bit toliki cok i izvrtit se u pitu

- fenomeno
- Početnik
- Navijam za: Kimi Raikkonen
D'Ambrosio kralj....eh, i čestitke Di Resti na 7.mistu