Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
To si i ja mislim,mozda kak se krilca savijajukimi&pablo.u.bmw je napisao/la:a sto nam je ovo bitno u ovom trenutku?
istina,ali to je sramota ferrarija i mclarena a ne red bullaF1NAC je napisao/la:ima pravo lik mislim smijesno je da se proizvođač napitaka fajta protiv te 2 momcadi ... i tamo se zna ko je prvi vozač već od 2009
istina,nisam ništa rekao...ali tko je kriv mclarenu što je dozvolio da newey ode kad znaju da je lik fantastičan.oni se u biti zadnji imaju pravo žaliti na ovo,pogotovo jer su kad su zadnje veće promjene pravila bile (1998.) imali neweya koji im je napravio avion od auta i donio tri naslova ukupno u dvije godine...1998.im je zadnji konstruktorski naslov koji su osvojili i možemo komotno reći da je to zbog većih promjena u pravilima odnosno što su u tom trenutku imali ovog ludog neweyaKing iCool je napisao/la:Možda nije fer tako nešto reči, ali tako je. Nikad nećemo saznati gdje bi bili da nije bilo tih velikih promjena pravila. Uostalom i Brawn GP je na tu foru osvojio naslove.
Pa nitko se nije žalio. Hami nije ništa lošeg o RBR-u rekao a to da novinari vjesti prenose kako njima paše je druga stvar... A šta se tiče Neweya on je dobar dizajner itd. ali ipak momčad radi bolid,a ako baš o njemu pričamo onda možemo reči da je znao i krastavce napravit kao 2002. ili 2004., naravno da se ne može cijela krivica bacit na njega jer je sve bilo loše ali ako se najviše njega hvali kad je auto brz onda se i njega treba kritizirat kad auto nije dobar.vidc je napisao/la:istina,nisam ništa rekao...ali tko je kriv mclarenu što je dozvolio da newey ode kad znaju da je lik fantastičan.oni se u biti zadnji imaju pravo žaliti na ovo,pogotovo jer su kad su zadnje veće promjene pravila bile (1998.) imali neweya koji im je napravio avion od auta i donio tri naslova ukupno u dvije godine...1998.im je zadnji konstruktorski naslov koji su osvojili i možemo komotno reći da je to zbog većih promjena u pravilima odnosno što su u tom trenutku imali ovog ludog neweyaKing iCool je napisao/la:Možda nije fer tako nešto reči, ali tako je. Nikad nećemo saznati gdje bi bili da nije bilo tih velikih promjena pravila. Uostalom i Brawn GP je na tu foru osvojio naslove.
artifišl kažešgringo73 je napisao/la:Ma ovo je, barem ja mislim, pokušaj umanjivanja značaja RBR-a u F1. Pri tom mislim na povijest (ne kratkoročnu) F1. Nešto kao u stilu; imali smo i Benneton kao uspješnu momčad...nema ih. Ovi su sad tu, slična priča, za 10 godina...ko zna. Možda bude Adidas, moža McDonalds.I tako je hrpa imena/momčadi ulazila i izlazila iz F1. Uz Ferrari koji je kamen temeljac ovog sporta, tu su jedino McLaren i Williams ono "nešto". Nadam se da nisam uvrijedio navijače ostalih momčadi. RB je korporacija, nema di ih nema; nogomet, hokej, reli...ali. Na našem forumu imamo 1 klik da neko navija za njih kao momčad. Vani (strani forumi) je slična situacija. Ljudi navijaju za Vettela ili Webbera, ali momčad...ja je doživljavam umjetno.
Nisam protiv Red bulla, ali pootpuno se slažem s ovim.gringo73 je napisao/la:Ma ovo je, barem ja mislim, pokušaj umanjivanja značaja RBR-a u F1. Pri tom mislim na povijest (ne kratkoročnu) F1. Nešto kao u stilu; imali smo i Benneton kao uspješnu momčad...nema ih. Ovi su sad tu, slična priča, za 10 godina...ko zna. Možda bude Adidas, moža McDonalds.I tako je hrpa imena/momčadi ulazila i izlazila iz F1. Uz Ferrari koji je kamen temeljac ovog sporta, tu su jedino McLaren i Williams ono "nešto". Nadam se da nisam uvrijedio navijače ostalih momčadi. RB je korporacija, nema di ih nema; nogomet, hokej, reli...ali. Na našem forumu imamo 1 klik da neko navija za njih kao momčad. Vani (strani forumi) je slična situacija. Ljudi navijaju za Vettela ili Webbera, ali momčad...ja je doživljavam umjetno.
...i još k tome Kylie nije uopće koristila KERS što bi doneslo još kojih 0.3 sec. Brutala!vidc je napisao/la:eto šta radi obična tvornica pića...doslovno gazanje konkurencije...pogotovo ova kylie je bezobrazno brza.