Čestitke svima, a posebice piquetu na novoj pobjedi!

Hvala svima koji ste se odazvali, ovoga puta vas je bilo puno!

nope.ne stignem se jednostavnoWalter je napisao/la:Šta je sa kvizom?
Jel opet štrajkujete?
Japan, Kina, tomejto, tomatolux007 je napisao/la:Obaviještavamo vas da se kviz koji se trebao održati nakon VN Kine neće održati. Ovaj vikend održat će se kviz za VN Brazila, a 2 tjedna nakon njega slijedi veliko finale - 16. F1-HR.com kviz kao rezime cijele sezone. Hvala na razumijevanju.
I za mene, imam manje za ispravljat.Walter je napisao/la:Nikad nas manje nije bilo, tim bolje za mene.
Pa Abu Dhabi se vozi po našem vremenu u 14.00h...Icy je napisao/la:I za mene, imam manje za ispravljat.Walter je napisao/la:Nikad nas manje nije bilo, tim bolje za mene.![]()
Šalu na stranu - možda je termin bio loš, tako da će sljedeći tjedan biti anketa da se izjasnite kad želite zadnji kviz.
Aha da, i čestitke svima - koliko god vas ima.![]()
Kaj da? A onda super, manje briga za mene.Walter je napisao/la:Pa Abu Dhabi se vozi po našem vremenu u 14.00h...
Scuderia je napisao/la:imam pitanje. Kada se mogu ocekivati Non-champ kvizovi? Uskoro, ili?
ahahahahhahahaha može al tebi max 10 ak pobjediš,ostalima po zasluzi hehehheJackie Stewart je napisao/la:Samo da pitam Upravu F1.HR.com kviz-a..., sljedeće godine ovakvo bodovanje: 25-20-15-10-8-6-5-3-2-1 ?
A ti baš voliš bockat, jel?Jackie Stewart je napisao/la:http://www.motorsport.com/news/article.asp?ID=354204
Pitanje za Upravu F1.HR.com kviza! Da li ćete i vi uvesti ovo pravilo??![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo za bodovanje najbržeg kruga se ne čini loše..., kaj velite??![]()
![]()