čestitke Sir-u najbržem s najviše bodova

Ja nisam vidio pitanje o MS-u, a Pescaru sam neki dan postavljao u Pogodi Sto F1 Style temi pa sam je se sjetio130R je napisao/la:Jako loše sam rješio kviz. Umjesto Pescare napisao sam Nurburgring, jer sam krivo pročitao pitanje, a za prvu pobjedu McLaren Mercedesa nisam vidio ono Mercedes.
Ja znam za Pescaru, ali sam pogrešno pročitao pitanje, mislio sam da se traži najduža njemačka gp staza. Ali nisam ni dosta drugih pitanja znao, tako da mi ni to nebi puno pomoglo, ionako je ovo samo igra, nemamo što izgubiti, ako ne znaš, možeš samo naučiti nešto novo.Ferrari-BiH je napisao/la:Ja nisam vidio pitanje o MS-u, a Pescaru sam neki dan postavljao u Pogodi Sto F1 Style temi pa sam je se sjetio130R je napisao/la:Jako loše sam rješio kviz. Umjesto Pescare napisao sam Nurburgring, jer sam krivo pročitao pitanje, a za prvu pobjedu McLaren Mercedesa nisam vidio ono Mercedes.
Da, da, bilo je nekoliko trik-pitanja koje je trebalo dobro pročitati.130R je napisao/la:Umjesto Pescare napisao sam Nurburgring, jer sam krivo pročitao pitanje, a za prvu pobjedu McLaren Mercedesa nisam vidio ono Mercedes.
Sad se ustvari vidi tko prati temu, a tko ne.Ferrari-BiH je napisao/la:Pescaru sam neki dan postavljao u Pogodi Sto F1 Style temi pa sam je se sjetio
Istu grešku sam napravio.130R je napisao/la:Jako loše sam rješio kviz. Umjesto Pescare napisao sam Nurburgring, jer sam krivo pročitao pitanje, a za prvu pobjedu McLaren Mercedesa nisam vidio ono Mercedes.
Krivo sam pročital pitanje.@ Jackie - važno da ti znaš nazive Ferrarijevih šasija, ali tko je prvi nijemac pobjednik u Njemačkoj, to ne!
Aha, i Rindt je isto bio jedan od odgovora.130R je napisao/la:Ja sam čak napisao da je Niki Lauda prvi nijemac pobjednik VN Njemačke.
Ma uopće me ne zanima, za ovo ti jednostavno nema isprike!Jackie Stewart je napisao/la:Krivo sam pročital pitanje.![]()
a ja sam mislio da ljudi neće znati za dedu-medu Hulmea a ono...Icy je napisao/la:I još bi posebno pohvalila piqueta i Sennu koji su jedini prepoznali Fisichellinu kacigu! Svi su nešto pisali Sutil a na kacigi lijepo piše 200.-ti GP!
Ferrari-BiH je napisao/la:Nazalost necu biti u mogucnosti sudjelovati u sljedecem kvizu