A koji kviz ti nije super kad sve znaš...Jackie Stewart je napisao/la:Čestitke svima!!Super kviz Piquet20!

A koji kviz ti nije super kad sve znaš...Jackie Stewart je napisao/la:Čestitke svima!!Super kviz Piquet20!
Glasnogovornik: "Nakon sto su saslusali Scuderiu, Uprava F1-HR.com kviza jos jednom preslusava sve video zapise incidenta, kao i pismena izvjesca delegata utrke i samog Scuderie, nakon cega ce donijeti odluku o eventualnoj kazni. Nadamo se samo da nece, po uzoru na FIA-u, odgoditi objavljivanje odluke na iduci dan."Scuderia je napisao/la:Ja i dalje cekam odluku sudacke komisije.
Potvrdujem. Inace, bilo je 2-3 slicna primjera prosle godine i upotrijebili smo identicnu mjeru tako da smo htjeli ostati dosljedni.Scuderia je napisao/la:Ja sam, vjerovali vi meni ili ne, predlozio FiA-i da dobijem kaznu od 10. min., a ne 2. koliko sam dobio (Piquet 020 to moze potvrditi,nije problem).
Kaj ja znam, nemam tajne!Scuderia je napisao/la:
Pitanje za Jackiea.
Koja je tajna uspjeha? Zanima me, jer bi se i ja zelio boriti za postolja.![]()
nema tajne, on je jednostavno genije!!Jackie Stewart je napisao/la:Kaj ja znam, nemam tajne!Scuderia je napisao/la:
Pitanje za Jackiea.
Velika ljubav prema Formuli 1.Jackie Stewart je napisao/la:Kaj ja znam, nemam tajne!Scuderia je napisao/la:
Pitanje za Jackiea.
Walter je napisao/la:A kako je Piquet ispred mene na tabeli kad ja imam više bodova od njega?
eto,može jedna cijelihrvatskabloodymary je napisao/la:Ja sam prvi put nastupa i nadam se bar polovici boda
najbolji odgovor,potrgo sam se od smijeha,nisam očekivao tako nekajSenna je napisao/la:znate toko je za mene bio osoba broj 2Paul Newman
baš me nekako ta faca podsjetila na njega
zanima me dali će mi se na 13 pitanju priznat da čovjek nema niti jednu pobjedu (za bod), jer mi je kaciga govorila da je taj čovjek stvarno nema a nisam se mogao sjetiti Palmera da je to zapravo on
Jako velik broj ljudi ga je pogodioWalter je napisao/la:Gdje nađe Montagnya, njega je i Bog zaboravio!
nemoj se ti meni ništ sad izvlačit,u bodovima jesi i miralmeida je napisao/la:Još jedan u nizu,onakav nastup,da se zabavim i nešto naućim,jer nema svrhe borbe za vjetrenjačama,kao što su jackie,icy,keexx,piquet,senna....ako budem u bodovima biti će šov!napisa san dosta odgovora,al onako na blef
schuey je napisao/la:nemoj se ti meni ništ sad izvlačit,u bodovima jesi i miralmeida je napisao/la:Još jedan u nizu,onakav nastup,da se zabavim i nešto naućim,jer nema svrhe borbe za vjetrenjačama,kao što su jackie,icy,keexx,piquet,senna....ako budem u bodovima biti će šov!napisa san dosta odgovora,al onako na blefsvakim danom sve bolje i bolje