Iskreno sad me i boli briga za kviz samo smatram da me kaznjavate nepravedno radi nepisanih pravila
Ti se pozivas na
moderatori zadržavaju pravo da u slučaju bilo kakvih nepravilnosti pojedinom članu privremeno ili trajno zabrane sudjelovanje na kvizu
E pa di je nepravilnost kada
NE POSTOJI napisano sluzbeno pravilo koje sam prekrsio, logika ti je u krivu.
Ako cemo se igrat sudaca vi ste u krivu.
Kao prvo, nitko te nije razapeo - nisi pripremio SVOJ kviz pa normalno da smo takav, prepisani kviz odbili.
Kviz nije sav prepisan, a kako sam reko ne postoji nigdje to pravilo, znaci po pravilima koja ne postoji ja nesmijem uzet pitanja od drugih autora.
I ne nije suludo " da svaku moguću devijaciju pojedinačno zabranimo" jer ako cete radit pravila ona se trebaju odnosti i imati napisane sve slucajeve koji mogu doci jer kako da ja znam da su pitanja drugih autora njihove a ne tuda, kako odkazat tako nesto, nikako. Jel imaju copyright na to? Nemaju zato ovo mi je zakonsk ismijesno i logicni.
Ako cete me kazniti onda po pravilima koja postoje a ne po onima koja ne postoje jer samo takvu kaznu mogu priznat, zato sam i dignu halabuku jer ne zelim kaznu na temelju necega sta ne postoji i niej lsuzbeno napisano pod pravilima i necega sta mozda za mene mozete dokazat ali ne daje pravo da drugi nisu isto to radili samo sto vi niste to znali.
Takoder di u ovom "SVOJ" pise da pitanja moraju biti moja?
Ja mogu uzet pitanja od kud zelim i komu zelim to je moje pravo a to rade svi dok ih netko ne tuzi ustavnom sudu a to ne postoji takav slucaj u novijoj povijesti ako ga opce ima radi ovih sitnica.
Diktatorski režim?? Ovo ti je vrlo jeftin pokušaj izvlačenja.
Kako da drugacije nazovem rezim kojim me se ide kaznjavat za nepisana pravila autora koja ako nisu na papiru ili negdje zapisana ne vrijede jer u glavi ljudi mogu svasta izmisljat ako nekoga uzmu na zub.
Reci ti meni kako nikome dosad nije palo na pamet da jednostavno prepiše pitanja sa drugog foruma, nego su svi uložili svoj trud, svoje vrijeme, i napisali svoja pitanja?
KAo sto sam gore reko vi to nemozete dokazat da nisu ili jesu.
Na kraju krajeva forum je mjesto na kojem bi do izražaja trebala doći kreativnost, a ne kopiranje tuđih djela.
Ja sam svoju situaciju objasnio e pa ako nemam kreativnosti to je moj problem ne vas.
Takoder vec sam i reko kako dokazat da je to njegovo a ne necije trece od koga je on uzeo, ovako se mozemo vrtjet ukrug.
A jedina naša greška je bila ta što smo ti dali priliku da vodiš kviz, a da pritom gotovo nikad nisi nastupio (samo jednom ako se ne varam). No to će se promijeniti.
Točnije nikad nisam nastupio jer nisam aktivan bio clan na forumu, a i moje znanje nije veliko pa se nisam htio sramotit
nije nikakav problem ako nemaš vremena i odustaneš od kviza (iako ne vidim kako to može biti moguće ako smo se za termin kviza dogovorili više od mjesec dana unaprijed).
Točnije vi ste rekli imas tad termin i tocka, ja nisam imo pravo birat termin nego ste me na prvi slobodni bacili i nije mi ostalo drugo nego da se slozim s tim, a lako je to moguce kad ti dodu 5 kolokvija na objsvu way poslije nego sta je termin dogovoren.
li problem kod tebe je što si ti taj kviz doslovce prepisao od slova do slova! Time ne samo da si iskazao nepoštovanje prema schueyu i meni (što je i manje bitno), nego i nepoštovanje prema svim ostalim forumašima koji su dosad radili kviz ili se samo natjecali na kvizu. Još veće nepoštovanje si iskazao prema autorima tih pitanja jer si ih bez pardona c/p-ao i želio objaviti pod svojim imenom.
Nepoštovanje sam prije svega iskazo prema autoru tih pitanja i prema njemu niti nemam poštovanja niti prema ikomu iz administracije tog foruma sta sam uzeo neka pitanja, ( a ne sva kako vi tvrdite) ako se autoru ne svida moze me tuzit ali to je stvar izmedu njega i mene a ne vas i mene i njega.
Poštovanje prema vama je druga prica, naravno sad ispada da nemam postovanja prema vama ali eto kako i imat kad nepisana pravila forsirate, reko vec jednom napisite to pravilo i nikom nista ne bi iblo i ovoga ne bi bilo.
I za kraj napadi?
Ovo je obrana prava koja smatram da imam i koja mi pripadaju, smatrajuci da su narusena gore navedenim primjerima i obrazlozenjima sta sam dao sami znio svoju obranu, ne samo svoju nego iblo koga da se naso u ovoj poziciji.
I za kraj ocekujem burno raspravu jer eto ovo je sluzbeno moja prva ( nadam se ne i zadnja) ozbiljna rasprava na ovom forumu. Ne zelim nikoga povrijediti nego samo argumentiram stavove koje imam i koji smatram da su mi naruseni.
Kako sam reko smatram da sam u pravu po tocki da je pravilo nepisano i tako mi je uskraceno pravo odrzavanja kviza po nepisanim pravilima. A nepisano znaci diktatorski rezim sta je povjesno dokazano zato i ta paralela.