Evo link http://www.imdb.com/title/tt0481536/
Posljednji film
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Caldor
- Profesionalni vozač

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
- 47
- Moderator

- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
- Pero Perilica
- Rezervni vozač

- Navijam za: Ferrari
.....ali onaj betmobil i betcikl su za k*r*c....tak su grdi da ti pamet stane.....kak je neko pomislil da je to uopće upravljivo.....pa s fergusonom od 33 konja bi ga ulovil i to još s punom prikolicom...47 je napisao/la:Petak, The Dark Knight!
Predobar film, filmčina!!! Zaboravit Burtona i šarene stripove za dječicu! Ovo je mračan film, psiho-triler/drama...
Strašan film, to kupujem DVD čim izađe, hehe
Anything you can do, I can do better!
- Schumy.d
- Legenda

- Navijam za: Ferrari
- red_devil
- Veteran

- Navijam za: Schumacher - Ferrari
- Dr. DJ
- Svjetski prvak

- Navijam za: Ferrari-Massa
- Lord of the Ring
- Rezervni vozač

- Navijam za: sebe_i_MS
Matrix Trilogija u HD - koji je to dozivljaj-onaj fajt Nea u podzemnoj, pa jurcanje po autoputu na motoru i sve tako da vidis detalje detalja-premocno!
Resident Evil Trilogija isto tako u HD-vrhunski-Mila u crvenoj haljinici na kojoj se ovaj put vide vlakna
Izvrsna zabava!
Pirati s Kariba u HD-nenadhebivi Johnny Depp capt'n Jack Sparrow-i naravno velicanstvena Keira Knightely (u HD yeah!) detalji na jedrenjacima su vrhunski!
Hitman u HD-cool film-dobra rezija, fora scene fajta iako malo prica ode u buci-buci volim te smijeru al dobro-najjaca je ona Ruskinja
Sunshine HD- ako volite SF ovo ne smijete propustiti!
Transformers HD - vizualno ludilo u 1080p-nesto najbolje za preddobro provesti dva sata u uzivanciji
Resident Evil Trilogija isto tako u HD-vrhunski-Mila u crvenoj haljinici na kojoj se ovaj put vide vlakna
Pirati s Kariba u HD-nenadhebivi Johnny Depp capt'n Jack Sparrow-i naravno velicanstvena Keira Knightely (u HD yeah!) detalji na jedrenjacima su vrhunski!
Hitman u HD-cool film-dobra rezija, fora scene fajta iako malo prica ode u buci-buci volim te smijeru al dobro-najjaca je ona Ruskinja
Sunshine HD- ako volite SF ovo ne smijete propustiti!
Transformers HD - vizualno ludilo u 1080p-nesto najbolje za preddobro provesti dva sata u uzivanciji

- Scuderia
- Moderator

- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Prom night ( Maturalna vecer) / horror/ triler
Evo nekakve recenzije koje sam nasao na netu http://www.filmski.net/filmovi/4230/maturalna_vecer
Evo nekakve recenzije koje sam nasao na netu http://www.filmski.net/filmovi/4230/maturalna_vecer

- Dr. DJ
- Svjetski prvak

- Dr. DJ
- Svjetski prvak

Ja sam jutros pogledao Pathology....
Prepre dobar film...Jako napeta radnja...Neočekivan kraj....Ali neki dijelovi baš i nisu za one slabijeg želuca...Jer se radnja većim dijelom odvija na odjelu Patologije:) A prati grupu Patologa koji imaju jako bolesne navike:)
Svakako preporučam pogledati!
Prepre dobar film...Jako napeta radnja...Neočekivan kraj....Ali neki dijelovi baš i nisu za one slabijeg želuca...Jer se radnja većim dijelom odvija na odjelu Patologije:) A prati grupu Patologa koji imaju jako bolesne navike:)
Svakako preporučam pogledati!
1982 UCV 1919
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.

The Bank Job - britanski film, dobar triler, inače rađen prema istinitom događaju...dobro dođe odmaknit se od proizvoda iz Hollywooda

- Ferrari4ever
- Test vozač

- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
Kako je dobar ovaj J.Statham , ovaj film nisam gledala , di si gledaogringo73 je napisao/la:The Bank Job - britanski film, dobar triler, inače rađen prema istinitom događaju...dobro dođe odmaknit se od proizvoda iz Hollywooda![]()
... Forza Massa ...
- gringo73

Film je baš novi, a divx...znaš i sama kako se to nabavljaFerrari4ever je napisao/la: Kako je dobar ovaj J.Statham , ovaj film nisam gledala , di si gledaoNemoj me puno opljucat ako je ili stari ili neki super novi film u kinima , jer ne mogu baš koliko bi htjela pratit filmske novosti ( djeca , sudi , ručak , muž - ne veliki obožavatelj filma ... etc )
- Ferrari4ever
- Test vozač

- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Ferrari - Massa
Dobro to je razumljivo , ali pogledaj još koji njegov film dobri su ; sad mi na pamet samo pada TRANSPORTER 1,2 , ali ima ih jošgringo73 je napisao/la:Film je baš novi, a divx...znaš i sama kako se to nabavljaFerrari4ever je napisao/la: Kako je dobar ovaj J.Statham , ovaj film nisam gledala , di si gledaoNemoj me puno opljucat ako je ili stari ili neki super novi film u kinima , jer ne mogu baš koliko bi htjela pratit filmske novosti ( djeca , sudi , ručak , muž - ne veliki obožavatelj filma ... etc )
Ja prvi put i čujem za tog glumca, lakše zamijetim glumice
... Forza Massa ...
- SLR mclaren
- Navijam za: Nikoga
- gringo73

Mongol - biografski film o ranim danima Džingis Kana; od dana kad je bio dječarac, pa kad je bio rob, do početka onog što kasnije pamti povijest. Meni je zanimljiv, otkriva te manje poznate stvari velikog osvajača.

- Dr. DJ
- Svjetski prvak

- SLR mclaren
- gringo73

Rise of the Footsoldier - film je snimljen prema istinitom događaju. Priča je o tipu koji je "karijeru" počeo kao navijački huligan (polovina '70-ih) da bi dogurao do jednog od najjačih kriminalaca u Engleskoj. Poprilično brutalan film, ocjena.... na IMDB 6.9, a meni tako-tako, nimalo poseban film.

- SLR mclaren