schuey je napisao/la:no i imam jedan prijedlog kako bismo ga možda mogli dobit nazad,kada bi se netko kao sale ili svejedno prihvatio posla filtriranja pitanja i slali mu jednom mjesečeno pa da ih odgovori. Tu bi se izbacivalo puno glupih i duplih pitanja a i automatski maknula mogućnost replike na njegove odgovore i svađe u svezi toga. Mislim,meni je drago ovak čut kaj misli,pogotovo kad mu postavim nekaj kaj mene zanima,i ako bi to funkcioniralo mislim da bi i on bio zadovoljan,u svakom slučaju bilo bi dobro probat.
To je bio moj prvi plan, ali Mladenu se nije svidio jer onda ne bi bio dovoljno pristupačan ljudima, stoga smo odlučili da se pitanja i odgovori postavljaju na forumu, gdje će članovi imati mogućnost rasprave s njim
schuey je napisao/la:i pitanja nova 2,dali će se uvesti opcija warna.kao mjerila za bananje,tako nebi morao crnu listu obnavljat,jer ionako je rečeno da je previše bannova da se nonstop editira?
i 2.zakaj nas je Mladen lagao

ili samo saleta

al barem znamo na čem smo sad

1. opomene o kojima govoriš dolaze s phpBB3 po
defaultu
2. Mladen nije lagao meni, a ni vama. On je stvarno bio zauzet (kasnile su kolumne, a i nisam se puno s njim uspio viđati...), a nedavni negativni komentari protiv njega (zbog navodnog navijanja za McLaren/Hamiltona) samo su dodatno pojačali neugodna iskustva koja je imao s određenim osobama dok je odgovarao na pitanja forumaša. Iskreno, da sam ja na njegovom mjestu, postupio bih na isti način